Politirapporten: Tre færdselsuheld i Aarhus med betydelige skader

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 4. februar 2021

Artiklens øverste billede

Færdsel

Onsdag kl. 10.12 skete der et færdselsuheld i krydset Hasselager Allé/Skanderborgvej i Viby J. En 25-årig kvinde skulle svinge til venstre i krydset, da hun stødte samme med en anden bil, ført af en 67-årig mand, der kom fra modsatte retning og skulle lige over i krydset. Der skete betydelig materiel skade ved sammenstødet, og den 25-årig kvinde blev kørt til skadestuen for at blive undersøgt, men hun var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade. Hun blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Færdsel

Onsdag kl. 14.46 skete der et færdselsuheld på Marselis Boulevard i Aarhus C. En 22-årig mandlig bilist kom kørende ad Marselis Boulevard, da han i krydset ved Hans Broges Gade svingede til højre, uden at benytte svingbanen, hvorefter han blev påkørt af en anden bil, ført af en 39-årig mand, der kom kørende bagfra og var på vej ind i svingbanen for at svinge til højre. Sammenstødet medførte betydelig materiel skade, men umiddelbart ingen personskade. Den 22-årige mand blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven ved ikke at have anvendt svingbanen, da han skulle svinge til højre.

Færdsel

Onsdag kl. 15.25 skete der et færdselsuheld på Ellevej i Tranbjerg. En 19-årig mandlig bilist kørte af ukendte årsager af vejen, ramte en sten og fortsatte ind i en have. Uheldet medførte betydelig skade på bilen, og den 19-årige mand blev kørt til undersøgelse på skadestuen. Han var dog umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Færdsel

Onsdag kl. 20.44 skete der et færdselsuheld på Gammel Munkegade i Aarhus C. En 56-årig mandlig bilist holdt for rødt lys i krydset ved Nørre Allé, da han blev påkørt bagfra af en anden bil, ført af en 39-årig kvinde. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Færdsel

Onsdag kl. 21.08 blev en 29-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Aarhus V.

Indbrud i boliger

På Højkolvej i Aarhus V anmeldt onsdag den 3/2 kl. 18.53

Grundlovsforhør

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 10.30 i Retten Aarhus en 25-årig kvinde fra Marokko, der sigtes for butikstyveri begået i Storcenter Nord i Aarhus mandag aften – se nedenstående fra tirsdagens døgnrapport.

Kvindens sag har nu været forlagt Udlændingestyrelsen, der har besluttet, at kvinden skal udvises af landet med indrejseforbud i to år. Kvinden bliver fremstillet i grundlovsforhør med henblik på varetægtsfængsling, frem til udvisningen kan effektueres.

Fra tirsdagens døgnrapport:En 25-årig kvinde fra Marokko blev mandag kl. 18.08 tilbageholdt i Føtex i Storcenter Nord i Aarhus, da hun forsøgte at stikke af med varer, hun ikke have betalt for.

Den 25-årige havde taget flere varer fra butikken, men da hun kom hen til kassen, betalte hun ikke for alle. Det opdagede kassemedarbejderen, der bad den 25-årige lægge alle varer op på båndet. Kvinden betalte nu for flere varer, men da hun gik ud af butikken, lød alarmen, og personalet holdt hende tilbage. Det viste sig, at der fortsat var en del butiksvarer, som ikke var blevet betalt.

Da politiet kom frem, blev den 25-årige anholdt og sigtet for butikstyveri. Hun bliver nu tilbageholdt på Udlændingeloven, mens hendes sag bliver forelagt Udlændingestyrelsen.

Grundlovsforhør

Østjyllands Politi fremstiller torsdag kl. 11.00 i Retten i Aarhus en 33-årig mand, der sigtes for trusler ved onsdag aften kl. 20.13 i Bilka i Tilst med en kokkekniv og et kantklipper at have truet to mænd på 25 og 28 år. Han sigtes desuden for overtrædelse af knivloven.

Lidt for billige puder i Bilka

Onsdag kl. 18.24 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Bilka i Tilst, hvor personalet havde tilbageholdt en mand, der gik og byttede rundt på prismærkerne. En vagt havde tidligere på dagen set manden bytte rundt på prismærker på nogle puder, så han ved kassen kun betalte 30 kroner for en pude, der egentlig var prissat til 150 kroner.

Nu så den samme vagt igen manden i butikken, hvor han endnu engang byttede rundt på prismærker på ruder, så han kun skulle betale 25 kroner for en pude magen til den, han tidligere havde købt – og som altså oprindeligt kostede 150 kroner. På den anden siden af kassen greb vagten fat i manden og tilbageholdt ham, indtil politiet ankom til stedet. Da politiet ankom, blev den 24-årig mand sigtet for butikstyveri.

Patrulje lukkede sig selv ind og fandt stoffer

En 34-årig mand ville ikke åbne døren for politiet, da Østjyllands Politis specialpatrulje bankede på hans lejlighedsdør i Aarhus N onsdag kl. 10.23.

Specialpatruljen havde fået et tip om, at der var narko på stedet, og det var de kommet for at undersøge nærmere. Da de bankede på, kom den 34-årige beboer hen til døren og spurgte, hvem det var. Da svaret lød, at det var politiet, gik han i stedet for at åbne hastigt væk for døren.

For at undgå at beboeren kunne nå at skaffe noget af vejen, sparkede betjentene døren ind og fik derefter hurtigt fat i den 34-årige. Under en ransagning fandt patruljen både mindre mængder hash, skunk og kokain, og den 34-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Unge mænd sigtet for narkosalg

En patrulje standsede onsdag kl. 16.44 to 20-årige mænd, som kørte rundt i en bil på Holmstrupgårdvej i Brabrand.

I bilen lå flere salgsposer med hash og skunk og nogle tusinde kroner i kontanter. Alt sammen blev beslaglagt og begge mænd blev anholdt og sigtet for narkosalg. Mændenes adresser blev derefter ransaget og hjemme hos den ene, fandt betjentene en mindre mængde hash, som også blev beslaglagt.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.