Dræbt og parteret: Hun vidste, at han var tidigere kvindemorder

Artiklens øverste billede

I 1995 slog han sit første barns mor ihjel med 18 knvstik.

I fredags kvalte han moren til sine to næste børn. Bagefter parterede han liget af ekskonen med en sav.

Sådan er den uhggelige status for den 51-årige mand, som Østjyllands Politi har fået varetægtsfængslet for parteringsdrabet på den 43-årige sosuassistent Freyja Egilsdottir Mogensen fra Malling syd for Aarhus.

Ifølge oplysninger til B.T. var de tidligere ægtefæller nu separeret, og i deres årelange samliv havde den nu 51-årige mand ikke lagt skjul på sin dystre fortid.

Ikke alene hans nye samlever, men også omgangskredsen i øvrigt var helt klar over hans fortid som kvindemorder, skriver B.T.

"Han var faktisk en rar fyr, der er kommet i vores hjem i mange år. Jeg har altid opfattet ham som en god dreng, selv om jeg godt kendte hans fortid. Alligevel var det selvfølgelig ret chokerende at finde ud af, at det var ham, der nu er blevet anholdt i sagen fra Malling," fortæller en bekendt til B.T.

"Han lagde ikke skjul på, at han før havde siddet i fængsel for det gamle drab. Det var han åben omkring, og hans nye kone vidste det også, da de blev gift. Han spillede med åbne kort over for hende," tilføjer den bekendte.

Den 51-årige tidligere samlever meldte hende tirsdag morgen savnet til politiet, men politiet anholdt manden hurtigt– sigtet for drabet på sine små børns mor.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen