Politirapporten: Masser af hash og tusindvis af kroner beslaglagt

Udddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 5. februar 2021

Artiklens øverste billede
Arkivfoto:

Anholdt efter hashfund i bil og lejlighed

En patrulje standsede torsdag kl. 17.06 en bil på Åbyhøjgård i Åbyhøj med en 20-årig mand bag rattet. Der lugtede af hash i bilen, og den 20-årige fremviste frivilligt en række salgsposer med hash, og han blev anholdt og sigtet for narkosalg. 

Fundet i bilen fik politiet til også at ransage den 20-åriges adresse. Her fandt betjentene en større mængde hash i salgsposer, en del tusinde kroner i kontanter og nogle digitalvægte. Alle stofferne og kontanterne blev beslaglagt. 

Grundlovsforhør

Østjyllands Politi fremstillede fredag kl. 10.00 en 23-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for flere butikstyverier. Den 23-årige blev anholdt torsdag aften omkring kl. 18.00, efter en vagt i Bruuns Galleri havde tilbageholdt ham. 

En medarbejder i Kvickly så, at manden puttede en rulle stanniolpapir i en pose og gik ud af butikken uden at betale. Hun tilkaldte derfor en vagt, der fik standset manden. Ud over stanniolrullen havde den 23-årige nogle parfumer på sig, som han erkendte, han havde stjålet fra Salling samme dag. 

Da den 23-årige har en lang række verserende tyveri-sager, blev han anholdt og fremstillet i grundlovsforhør i retten. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger. Han kærede ikke kendelsen

Narkohunds fund førte til ransagning

En betjent og hans narkohund var torsdag kl. 12.00 i Beder i forbindelse med en sag og var netop gået ud fra en opgang, da hunden fik færten af noget og gik i retning af en bygning i nærheden. Den førte betjenten hen foran en terrassedør, hvor der lå et jointskod. 

Fundet fik betjenten til at banke på, og en 27-årig mand lukkede betjenten og hunden ind i lejligheden. Inde på adressen lå der en mindre mængde hash, som blev beslaglagt. Den 27-årige blev derefter sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Hash og fyrværkeri fundet i visitationszone

En 21-årig mand blev torsdag kl. 21.09 standset af en patrulje på Tinesvej i Brabrand, som ligger i den visitationszone, som Østjyllands Politi har oprettet. 

Under ransagningen af bilen fandt betjentene en mindre mængde hash og noget ulovligt fyrværkeri, som blev beslaglagt. Den 21-årige blev sigtet efter fyrværkeriloven og for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Da den 21-årige gentagne gange blandede sig under ransagningen og ikke efterkom politiets anvisninger, blev han til sidst anholdt og sigtet efter ordensbekendtgørelsen. 

Færdsel

Torsdag kl. 11.56 blev en 22-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Skanderborgvej i Viby. Da betjentene fandt noget kokain i bilen, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

Færdsel

Torsdag kl. 21.29 blev en 39-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Kildebakken i Skødstrup. Da bilisten også havde en mindre mængde hash på sig, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.