Håndværkere opdagede pludselig røg og flammer fra loft

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Foto: Øxenholt Foto

Politi og brandvæsen blev mandag kl. 9.48 kaldt til en brand i en villa på Oehlenslægersvej i Åbyhøj. Nogle håndværkere, der arbejdede på stedet i forbindelse med en renovering, opdagede, at der kom røg og flammer fra loftet og fik alarmeret beboerne, som alle gik ud af huset. 

Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden, og der skete umiddelbart kun mindre materiel skade på huset. 

Det viste sig, at det var en arbejdslampe, som havde forårsaget branden, da den havde stået tændt på loftet i flere dage. 

Solgte varer, han ikke havde

Østjyllands Politi fremstillede tirsdag en 25-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for flere tilfælde af bedrageri. 

Ifølge sigtelsen har han i mindst 40 forhold solgt elektronik, studiebøger, festivalbilletter og lignende over nettet. Han var dog slet ikke i besiddelse af effekterne, og køberne modtog derfor ikke de ting, de havde købt og betalt for. 

Den 25-årige, der bor i Aarhus, blev anholdt mandag. Manden erkendte forholdene og blev varetægtsfængslet i fire uger. Han kærede dog kendelsen om varetægtsfængsling

Forsøgte at flygte – anholdt med narko på sig

En 25-årig mand havde ikke lyst til at tale med politiet, da en patrulje natten til tirsdag kl. 00.44 ville lave et rutinetjek af ham, da han holdt i sin bil på Thorvaldsensgade i Aarhus C. 

Den 25-årige tog benene på nakken, da han så betjentene, men efter en kort flugt, blev han indhentet og anholdt. 

Da patruljen visiterede ham, fandt de ud af, hvorfor han var flygtet. Han havde nemlig flere salgsposer med hash og skunk på sig, og ved en efterfølgende ransagning af mandens hjem, blev der fundet endnu flere stoffer i salgsposer og en del tusinde kroner i kontanter. 

Han blev derfor sigtet for narkosalg. 

Tre mænd sigtet efter narkofund i bil

En patrulje standsede mandag kl. 21.54 en bil med tre mænd i 20’erne, som kørte rundt på Viborgvej i Aarhus C. 

Da betjentene fik mistanke til, at der var stoffer i bilen, blev alle mændene visiteret, og bilen blev ransaget. En 23-årig mand havde en mindre mængde hash på sig, og han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. Samme sigtelse fik en 24-årig, som havde en pose med en mindre mængde kokain på sig. 

Den tredje mand, som også er 24 år, blev anholdt og sigtet for narkosalg, efter betjentene fandt en del salgsposer med hash og skunk gemt i bilen. 

Stjal varer for over 1000 kroner

En butiksdetektiv i Føtex i City Vest i Brabrand opdagede mandag omkring kl. 16.30, at en mand og en kvinde puttede varer fra butikken ned i en rygsæk. 

Han holdt derfor nøje øje med dem, og da de gik ud af gennem scan-selv-afsnittet uden at betale for varerne, tilkaldte han en vagt, og både den 26-årige kvinde og den 42-årige mand blev tilbageholdt. 

Der var varer for over 1000 kroner i tasken, og da politiet kom frem blev begge sigtet for butikstyveri. 

Færdsel

Mandag kl. 14.19 skete der et færdselsuheld på Århus Syd Motorvejen ved Hasselager. En 52-årig mandlig bilist kørte over i nødsporet på grund af nogle problemer med bilen. Mens han holdt der, blev han påkørt bagfra af en lastbil ført af en 28-årig mand. Ingen af de involverede kom umiddelbart alvorligt til skade ved sammenstødet, men der skete store materielle skader på bilen. 

Da betjentene mistænkte, at lastbilchaufføren kunne være påvirket af stoffer, blev han sigtet for narkokørsel, og en blodprøve skal nu vise, om han var påvirket eller ej. 

ddp

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.