Måtte give fortabt efter lang jagt og afgive sine penge til politiet

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Øxenholt Foto

Tirsdag kl. 18.02 blev en patrulje opmærksom på en bil, der holdt parkeret på Bispehavevej i Aarhus V, men da føreren af bilen så patruljen, løb han fra stedet. En af betjentene løb efter føreren, der, efter en længere løbetur, til sidst måtte give fortabt.

Den 26-årige mand blev under visitationen fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain og et større kontantbeløb. Han blev anholdt og sigtet for narkobesiddelse, og hans bil blev taget med af politiet til nærmere undersøgelse.

Det viste sig, at manden skyldte penge til politiet, og en del af de kontanter, han blev fundet i besiddelse af, blev derfor inddraget.

Havde hash og skunk i lejligheden

Tirsdag kl. 18.12 besøgte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Åbyhøj, hvor man havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika. Der var umiddelbart ingen, der åbnede, da betjentene bankede på, men betjentene blev i området, og bemærkede kort efter to personer, der ankom til stedet og låste sig ind i lejligheden.

Betjentene tog kontakt til de to unge mænd og oplyste dem om, at de ville ransage lejligheden. Under ransagningen blev der fundet en større mængde hash, noget skunk, salgsposer, kontanter og andre effekter, der formodedes at relatere sig til salg af narkotika. De to mænd på 17 og 21 år blev derfor anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Totenschlæger i visitationszone

Tirsdag kl. 20.22 standsede en patrulje en bil på Karen Blixens Vej i Brabrand. I bilen sad der i alt fire personer, der blev oplyst om, at de befandt sig i en visitationszone, og at de ville blive visiteret og bilen ransaget.

De tre af personerne havde ikke noget ulovligt på sig, men den fjerde, en 18-årig mand, blev fundet i besiddelse af en totenschlæger, der lå i en taske, som tilhørte ham. Han blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven og totenschlægeren blev konfiskeret.

Ringet op fra ”Sikkerhedsstyrelsen”

Tirsdag kl. 21.30 blev en 80-årig kvinde fra Malling ringet op af en mand, der oplyste, at han ringede fra Sikkerhedsstyrelsen. Manden og kvinden talte sammen i cirka en time, hvor det lykkedes manden, at få den 80-årige kvinde til at udlevere blandt andet cpr. nummer og kontooplysninger. Kvinden fattede dog mistanke og sørgede derfor for at få sit kort spærret.

Færdsel

Tirsdag kl. 21.24 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Havkærvej i Tilst.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • I Frøkærparken i Mårslet begået mellem søndag den 7/2 kl. 12.00 og tirsdag den 9/2 kl. 12.50

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen