Fører af "selvkørende bil" kunne ikke undslippe sigtelser 

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Onsdag kl. 13.17 standsede en patrulje en tilsyneladende selvkørende bil på Marselisborg Allé i Aarhus C. Der sad i hvert fald ingen fører bag rattet, da betjentene kiggede ind i bilen, der sad kun en mand på passagersædet.

Desværre for ham havde betjentene set ham springe fra førersædet til passagersædet, og den 21-årige mand erkendte da også, at det var ham, der havde ført bilen.

Problemet var bare, at han ikke havde noget kørekort, så han blev sigtet for kørsel uden førerret. Betjentene havde mistanke om, at manden også havde narkotika på sig. Han blev derfor visiteret og fundet i besiddelse af to klumper hash i sin ene strømpe. Han blev derfor også sigtet for narkobesiddelse.

Bilens 19-årige mandlige ejer blev desuden sigtet for at have overladt førerretten til en person uden førerret.

Sigtet for salg af narkotika

Onsdag kl. 20.50 standsede en patrulje Vorregårds Allé i Aarhus N en bil, hvori der sad to mænd på 20 og 21 år. I forbindelse med visitation og ransagning af bilen fandt betjentene både hash og skunk samt et større kontantbeløb, som formodedes at stamme fra salg af narkotika. De to mænd blev derfor begge anholdt og sigtet for salg af narko.

Brand i brødrister

Onsdag kl. 07.29 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var gået ild i en brødrister, der var efterladt på en tændt kogeplade i en lejlighed i Oslogade i Aarhus N. Politi og brandvæsen blev sendt til stedet, og brandfolkene fik hurtigt slukket ilden.

Branden havde ikke nået at sprede sig til andre dele af lejligheden, og der var heller ikke nogen personer, der kom noget til. Lejlighedens 27-årige beboer blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven ved at have efterladt brødristeren på en tændt kogeplade.

Færdsel

Onsdag kl. 07.36 skete der et færdselsuheld på Edwin Rahrs Vej i Brabrand, hvor to biler kørte sammen. En 33-årig mandlig bilist kørte frem for grønt lys og skulle svinge til venstre, men troede at der var en grøn pil og holdt derfor ikke tilbage for den modkørende trafik, hvorfor han kørte ind foran en anden bil, ført af en 47-årig mand, der kom kørende fra modsatte retning. Der skete if'lge politiet umiddelbart ingen alvorlig personskade ved uheldet.

Onsdag kl. 09.35 blev en 48-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Tøndergade i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Grenaavej i Skødstrup begået onsdag den 10/2 mellem kl. 10.00 og kl. 17.15
  • På Solbjerg Hovedgade i Solbjerg begået onsdag den 10/2 kl. 11.30
  • På Stationsvangen i Skødstrup begået onsdag den 10/2 mellem kl. 18.00 og kl. 21.20

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen