Politiet efterlyser to mænd og en kvinde

Østjyllands Politi søger vidner til et voldsomt røveri af et el-løbehjul, som skete i januar i Laurbjerg

Artiklens øverste billede
Østjyllands Politi efterlyser tre personer i forbindelse med et røveri i Laurbjerg.

Østjyllands Politi vælger nu at efterlyse to mænd og en kvinde i en sag om et gaderøveri tilbage i januar måned. Her fik en 58-årig mand stjålet sit el-løbehjul i Laurbjerg, oplyser politiet i en pressemeddelelse.

Røveriet skete 27. januar omkring klokken 15.00 ved et busstoppested ud for Shell-tanken på Vesteralle 3. Her stod den 58-årige mand og ventede på bussen, da to mænd tog fat i hans løbehjul og læssede det ind bag i en hvid Citroën Cactus af nyere model.

Da den 58-årige protesterede og forsøgte at forhindre tyveriet, blev han skubbet væk, og de to mænd og en kvinde steg ind i bilen og begyndte at køre. Den 58-årige nåede at stikke en hånd ind gennem en åben bilrude og tage fat i rattet, og han blev slæbt langs siden af bilen, mens gerningsmændene kørte videre. Efter nogle meter standsede bilen i krydset Vesteralle/Hammelvej, hvor gerningsmændene fik fravristet den 58-årige fra rattet, så han faldt ned på asfalten. Manden kom dog ikke alvorligt til skade ved episoden, oplyser politiet i pressemeddelelsen.

Derefter kørte bilen mod Laurbjergs bymidte.

Det er indtil videre ikke lykkedes Østjyllands Politi at finde frem til gerningsmændene, hvilket er årsagen til, at politiet nu vælger at lave en offentlig efterlysning af personerne. 

”Vi hører meget gerne fra vidner til episoden, eller fra folk som måske har en idé om, hvem de to mænd og kvinden kan være. Det kan for eksempel være, man kan kæde personerne sammen med den hvide Citroën, ” siger politikommissær Arne Mikkelsen fra Østjyllands Politi i pressemeddelelsen.

Bilen, som gerningsmændene kørte i, var en hvid Citroën Cactus, en nyere model uden det karakteristiske mønsterpanel på siderne af bilen, oplyser politiet.

jwh 

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen