16-årig taget med kniv og narko på sig i Bazar Vest

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Foto: Danni Paulsen

Torsdag kl. 16.33 var en patrulje ved Bazar Vest i Brabrand, hvor de blev opmærksomme på en 16-årig dreng, som de ønskede at visitere, idet han befandt sig i en visitationszone. Under visitationen blev den 16-årige fundet i besiddelse af noget hash, en digitalvægt og flere kontanter samt en ulovlig foldekniv. Han blev derfor både sigtet for narkobesiddelse, salg af narkotika og overtrædelse af knivloven.

Havde hash og doping i lejligheden

Torsdag kl. 18.30 besøgte Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Aarhus V, hvor man havde mistanke om, at der blev opbevaret og handlet narkotika. Lejlighedens 21-årige mandlige beboer åbnede døren og blev gjort bekendt med, at politiet ville ransage hans lejlighed.

Under ransagningen blev der fundet en mindre mængde hash samt diverse former for tabletter og den 21-årige mand blev derfor både sigtet for besiddelse af narkotika og for besiddelse af ulovlige dopingmidler.

På nattur med narko i bilen

Natten til fredag kl. 02.25 kørte en patrulje på Åkrogs Strandvej i Risskov, da betjentene blev opmærksomme på en bil, der holdt ved busvendepladsen. Betjentene tog kontakt til de tre mænd på 17, 19 og 21 år, der sad i bilen. Den ene af dem, den 21-årige mand, blev fundet i besiddelse af fire klumper hash og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Butikstyv havde også kniv på sig

Torsdag kl. 10.45 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en af strøgvagterne i Aarhus, der havde tilbageholdt en mand, der havde stjålet varer for flere tusinde kroner i Matas på Søndergade i Aarhus og desuden var i besiddelse af en kniv. Da politiet ankom til stedet, blev den 45-årige mand anholdt og sigtet for butikstyveri og for overtrædelse af knivloven.

Butikstyv nægtede at oplyse ID

Torsdag kl. 07.02 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra Netto på Randersvej i Aarhus N, hvor man havde tilbageholdt en butikstyv, der erkendte at have stjålet varer for 252 kroner, men nægtede at oplyse ID til personalet. Da politiet ankom til stedet fandt de frem til ID på butikstyven, der viste sig at være en 18-årig mand. Han blev sigtet for butikstyveri og varerne blev leveret tilbage til butikken.

Færdsel

Torsdag kl. 16.55 blev en 20-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Sabro.

Torsdag kl. 18.35 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Åbyhøjgård i Åbyhøj.

Torsdag kl. 19.58 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Stenaldervej i Brabrand. Den 26-årige mand, der sad på passagersædet, blev desuden sigtet for narkobesiddelse, da han havde kastet en pose med hash ud af vinduet.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Tornhøjvej i Stavtrup, Viby begået mandag den 8/2 mellem kl. 17.00 og kl. 20.00

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.