Her døde han en forfærdelig, smertefuld død

Død efter svære forbrændinger: Overbo hørte høje brag og så røg fra underboens dør

Artiklens øverste billede

En 73-årig mand er død efter en brand natten til søndag i hans lejlighed på Marselis Boulevard ved Lokalcenter Marselis i Aarhus.

Branden blev opdaget og anmeldt søndag klokken 02.58 af en overbo, som hørte høje brag og gik ud i opgangen, der var fyldt med røg. Der kom røg ud af underboens dør, så overboen ringede 112, fortæller pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi.

Brandvæsnet rykkede ud og skaffede sig adgang til den røgfyldte lejlighed, hvor man fandt den ældre mand livløs.

"De finder ham liggende med svære forbrændinger og konstaterer, at der ikke er andre i lejligheden," fortæller pressemedarbejder Janni Lundager, Østjyllands Politi.

Den 73-årige beboer blev straks kørt til behandling på Aarhus Universitets Hospital, men hans liv kunne ikke reddes, og han døde senere på morgenen.

Østjyllands Politi kender mandag formiddag ikke den nøjagtige brandårsag, men det så ud som om, branden var opstået i soveværelset omkring beboerens seng.

Vagtchefen udtalte søndag til Lokalavisen, at der umiddelbart ikke er noget mistænkeligt ved branden. Det betyder med andre ord, at der ikke er mistanke om, at den er påsat.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen