Politirapporten: Vragdele fra bil efterladt ved ødelagt hæk i Brabrand

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport 16. februar 2021

Artiklens øverste billede
Arkivfoto:

Færdsel

Mandag kl. 23.25 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et tidligere færdselsuheld på Ingasvej i Brabrand, hvor en bil var kørt gennem hækken. Det var en forbipasserende, der opdagede, at hækken var helt ødelagt, og at der lå nogle vragdele fra en bil i og omkring hækken. Det var dog ingen, der havde set eller hørt noget til uheldet, og bilen var heller ikke længere på stedet.

Færdsel

Mandag kl. 06.42 skete der et færdselsuheld i krydset Viborgvej/Hasle Ringvej. En 26-årig kvindelig bilist blev påkørt bagfra af en anden bil, der blev ført af en 25-årig mand. Der skete kun mindre materiel skade og ingen personskade ved uheldet. Den 25-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende.

Færdsel

Mandag kl. 12.40 blev en 55-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, narkobesiddelse og for at foretage et højresving, hvor der var højresving forbudt, da han blev standset af en patrulje på Sydhavnsgade i Aarhus C.

Færdsel

Mandag kl. 16.43 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Brabrand. Kl. 22.35 blev den samme mand atter anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Røgelvej i Brabrand. Her blev han også sigtet for salg af narkotika, da han blev fundet i besiddelse af flere små salgsposer med hash og skunk samt et støre kontantbeløb

Færdsel

Mandag kl. 18.49 blev en 25-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Silkeborgvej i Aarhus C.

Indbrud i boliger

På Parkvej i Højbjerg begået tirsdag den 16/2 kl. 06.00

Havde peberspray i bilen

Natten til tirsdag kl. 01.31 standsede en patrulje en bil på Grenåvej i Egå i forbindelse med en rutinekontrol. Under ransagningen af bilen fandt betjentene en peberspray, og bilens 23-årige mandlige fører blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Husk at det siden 1. februar 2021 har været ulovligt at erhverve, besidde, bære og anvende peberspray – både i eget hjem og på offentligt tilgængelige steder (medmindre man har fået særlig tilladelse). Frem til 31. marts kan man i en overgangsperiode kvit og frit aflevere sin peberspray på nærmeste politistation og dermed undgå en potentiel sigtelse for overtrædelse af våbenloven og dertilhørende bøde.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.