Politirapporten: Havde både hash i lommen og i kælderrummet

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Modelfoto:

Tirsdag kl. 17.11 blev en patrulje opmærksomme på en bil, der holdt med motoren tændt på Bispehavevej i Aarhus V. Inde i bilen sad der en 23-årig mand på passagersædet, og bilen lugtede kraftigt af hash. Mens betjentene talte med manden, så de, at en anden mand kom gående rundt om hjørnet og gik mod bilen, men hurtigt skiftede retning, da han fik øje på politiet.

Den ene betjent gik hen til den 22-årige mand, der blev fundet i besiddelse af flere små poser med hash og skunk, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg. Manden blev også fundet i besiddelse af nøglen til et kælderrum, som betjentene også kiggede lidt nærmere på. Her blev der fundet en pose med en større mængde hash, små salgsposer og andre remedier til brug for narkosalg.

Sigtet for besiddelse af både kniv og narko

Tirsdag kl. 18.45 standsede en patrulje på Fredens Torv i Aarhus en bil, hvori der sad to kvinder på henholdsvis 19 og 20 år samt en mand på 27 år. Den 27-årige mand blev fundet i besiddelse af to klumper hash og blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

I forbindelse med visitation af de tre personer blev der i den 19-årige kvindes jakkelomme fundet en ulovlig foldekniv, som hun blev anholdt og sigtet for at besidde. Det viste sig dog, at hun formentlig havde forsøgt at gemme kniven på vegne af den 27-årige mand i håb om, at politiet ikke ville visitere hende.

Den 27-årige mand erkendte, at kniven tilhørte ham og blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven.

Fire kvinder stjal fra Bilka

Tirsdag kl. 23.02 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Bilka i Tilst, hvor personalet havde tilbageholdt fire kvinder, der havde stjålet varer fra butikken, men som ikke ville oplyse ID til butiksvagten. Da politiet ankom til stedet, sad de fire kvinder på 20, 21, 38 og 42 år i et baglokale i butikken. De blev alle sigtet for butikstyveri af dagligvarer, tekstil- og elektronikvarer.

Færdsel

Tirsdag kl. 10.50 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel frem for rødt lys, kørsel uden førerret og narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Paludan-Mullers Vej i Aarhus C.

Tirsdag kl. 17.04 skete der et færdselsuheld i krydset Åby Ringvej/Viborgvej i Aarhus V. En 40-årig mandlig bilist havde ramt en færdselstavle på Viborgvej, da han skulle svinge til venstre fra Åby Ringvej. Der skete kun mindre materiel skade på bil og skilt.

Tirsdag kl. 21.26 blev en 23-årig mandlig bilist sigtet for kørsel uden førerret og for narkobesiddelse, da han blev standset af en patrulje på Snogebæksvej i Aarhus V.

Tirsdag kl. 22.01 blev en 37-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel, kørsel uden førerret og for at køre med 85 km/t på Søren Frichs Vej i Åbyhøj, hvor den tilladte hastighed er 50 km/t.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • I Råhøjparken i Viby begået mellem mandag den 15/2 kl. 22.00 og tirsdag den 16/2 kl. 08.00
  • På Malmøgade i Aarhus N begået lørdag den 13/2 mellem kl. 17.00 og kl. 22.00
  • På Langkærvej i Tilst begået mellem søndag den 14/2 kl. 12.00 og tirsdag den 16/2 kl. 12.00
  • På Humlevej i Risskov begået tirsdag den 16/2 kl. 19.25

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.