Politirapporten: Butikstyv vendte retur - havde stjålet for 36.000 kroner fra Matas

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Foto: Google Maps

Onsdag kl. 11.10 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Matas på Ryesgade i Aarhus C, hvor en vagt havde tilbageholdt en butikstyv. En ansat i butikken havde bemærket manden gå rundt i butikken og tage flere varer ned fra hylderne for derefter at gå ud af butikken uden at betale for noget. Medarbejderen tilkaldte derfor en vagt, der kort efter fik tilbageholdt manden og fulgte ham ind i butikkens baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

Da politiet ankom til stedet, blev den 25-årige mand sigtet for butikstyveri af diverse skønhedsprodukter til en samlet værdi af godt 15.000 kroner. Det hele blev dog leveret tilbage til butikken. Medarbejderne genkendte den 25-årige mand fra en tidligere episode, hvor han også havde stjålet varer fra butikken. Den 25-årige mand erkendte, at han den 11. februar havde stjålet varer for godt 21.000 kroner, og han blev derfor også sigtet for dette forhold.

Kørte rundt med små salgsposer med hash

Onsdag kl. 14.10 standsede en patrulje en bil på Poul M. Møllers Vej i Aarhus C i forbindelse med en rutinekontrol. Bilen lugtede kraftigt af hash, og den 21-årige mandlige fører blev derfor indledningsvist sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. I bilen fandt betjentene en masse små salgsposer med hash, og i den 21-åriges jakkelomme blev der fundet et større kontantbeløb, der formodedes at stamme fra salg af narkotika. Den 21-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for salg af narkotika.

Ild i frituregryde

Onsdag kl. 16.02 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om brand i et hus på Trillegårdsvej i Aarhus V. Det viste sig dog, at der blot var opstået en mindre brand i en frituregryde i forbindelse med madlavning. Branden havde dog givet en del røg i køkkenet med sodskader til følge. Den 30-årige kvinde, der havde været i færd med at lave mad i frituregryden, blev sigtet for overtrædelsen af beredskabsloven.

Færdsel

Onsdag kl. 09.26 skete der et færdselsuheld på Stadion Allé i Aarhus C. En 84-årig mandlig bilist kom kørende ad Havreballe Skovvej og trak af pt. uvisse årsager mod højre i et sving, hvorefter han kørte ind i et træ. Der skete store materielle skader på bilen, og den 84-årige mand blev kørt til behandling på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Onsdag kl. 17.15 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, besiddelse af narkotika med henblik på salg og brug af håndholdt mobil under kørsel, da han blev standset af en patrulje på De Mezas Vej i Aarhus C.

Onsdag kl. 20.48 blev en 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spirituskørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Brendstrupgårdsvej i Aarhus N.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Aldersrovej i Aarhus N begået onsdag den 17/2 mellem kl. 07.00 og kl. 15.20
  • På Elna Munchs Gade i Brabrand begået onsdag den 17/2 kl. 20.49

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.