Tyve stjal for flere hundredetusinde kroner hos bilforhandler

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Modelfoto:

En bilforhandler i Risskov, opdagede mandag morgen, at ukendte gerningsmænd var brudt gennem porten på et lager på Ravnsøvej, hvor de havde stjålet dæk og fælge for flere hundredetusinde kroner.

En patrulje kørte til stedet og sikrede spor fra indbruddet, som er sket på et tidspunkt mellem fredag aften kl. 17.30 og mandag morgen kl. 7.00.

Har du set mistænkelige personer eller køretøjer omkring lageret i det pågældende tidspunkt, kan du kontakte Østjyllands Politi via tlf. 114.

Bilist uden kørekort havde kniv i bilen

En 21-årig mand svingede mandag kl. 12.40 lige ud foran en politibil på Peter Sabroes Gade i Aarhus C. Patruljen besluttede at lave et tjek af bilisten og fik dirigeret bilen ind til siden.

Et opslag i politiets systemer viste, at den 21-årige var frakendt kørekortet, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Da han virkede påvirket af stoffer, foretog betjentene en narkometertest, som indikerede, at den 21-årige havde narko i blodet. Han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel.

I bilen fandt patruljen en foldekniv, som kostede den 21-årige endnu en sigtelse.

Den 24-årige mand, som ejer bilen, blev sigtet for at overlade sit køretøj til en person uden førerret.

Usamarbejdsvillig mand sigtet for sprit- og narkokørsel

En 33-årig mand var ikke videre samarbejdsvillig, da han natten til tirsdag kl. 2.05 blev standset i sin bil af en patrulje på Grenåvej i Risskov. Da betjentene bad om at se mandens kørekort, meddelte han kort, at han ikke havde det med sig, hvilket han blev sigtet for.

Da den 33-årige virkede påvirket, bad betjentene ham blæse i et alkometer. Det nægtede manden, og han ville heller ikke deltage i en narkometertest. Han nægtede desuden at udtale sig om noget som helst til politiet.

Han blev anholdt og sigtet for sprit- og narkokørsel, og da et af dækkene på bilen var helt nedslidt, blev han også sigtet for det.

En 30-årig mand, som sad på bagsædet i bilen, blev sigtet for ikke at have sele på under kørslen.

På politistationen fik den 33-årige senere foretaget en blodprøve, som skal vise, om han var påvirket, mens han kørte bil.

Patrulje opdagede mand med joint

En patrulje fik mandag kl. 21.15 øje på en bil, som holdt med lygterne tændt på en p-plads på Emma Gads Gade i Brabrand. Da betjentene gik hen for at se nærmere på bilen, så de en mand sidde og ryge en joint bag rattet.

Betjentene fik kontakt med den 23-årige mand, som blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, og både jointen og en pose med mindre mængde hash, som lå i bilen, blev beslaglagt.

Færdsel

Mandag kl. 13.30 skete der et færdselsuheld i krydset Elstedvej/Lille Elstedvej i Lystrup. En 37-årig kvinde kørte ad Lille Elstedvej og ud i krydset, hvor hendes bil blev ramt i siden af en bil ført af en 73-årig mand. Den 37-årige blev kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Hun blev efterfølgende sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Dalvangen i Højbjerg begået mellem tirsdag d. 16/2 kl. 14.00 og søndag d. 21/2 kl. 10.00

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.