Lokalpolitiet stod klar til hashhandel ved boligblokke

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Modelfoto:

Lokalpolitiet i Aarhus Vest stod tirsdag aften ved 21-tiden klar på Gudrunsvej i Brabrand, idet betjentene havde mistanke om, at der foregik hashandel ved nogle bestemte boligblokke. Betjentene havde mistanke om, at de personer, der befandt sig på stedet, formentlig ville forsøge at stikke af, når de så politiet, så betjentene rammede området ind.

Efter kort tid spottede den ene gruppe betjente en mand, der kom løbende med en pose i hånden. Betjentene satte efter, og den 27-årige mand blev anholdt og sigtet for salg af narkotika. I posen lå der en større mængde hash og flere joints.

Den anden gruppe betjente fik fat i en 37-årig mand, der stod og røg en joint. Han blev sigtet for narkobesiddelse og fik besked på at overlevere jointen til betjentene. I samme øjeblik kom en 35-årig mand og tog jointen fra den 37-årige mand, trådte på den og skubbede den ned i en kloak. Det kostede den 35-årige en sigtelse for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

I forbindelse med visitationen af den 37-årige mand fandt betjentene nogle tusinde kroner i hans højre bukselomme. En stor del af dem blev beslaglagt af politiet, da det viste sig, at den 37-årige mand skyldte penge til det offentlige.

Ældre kvinde fik personligt besøg fra "banken"

Tirsdag ved 16.30-tiden fik en 88-årig kvinde besøg af en mand på sin bopæl på Rundhøj Allé i Højbjerg. Manden oplyste, at han kom fra banken, og blot ville hjælpe kvinden, idet hun skulle have nyt dankort. Manden bad kvinden om at give sit nuværende dankort til ham, hvilket hun gjorde, hvorefter manden var gået igen.

Først da den 88-årige kvinde senere på dagen talte med sin hjemmehjælper om besøget fra banken, stod det klart for hende, at hun var blevet udsat for et tricktyveri. Hjemmehjælperen kontaktede straks kvindens bank for at spærre kortet, men da var det allerede blevet misbrugt til at hæve penge.

Østjyllands Politi vil på det kraftigste advare imod, at man udleverer kort eller nogen former for personlige oplysninger til andre.

Havde hammer liggende i fordøren

Natten til onsdag kl. 01.10 standsede en patrulje en bil på Viborgvej i Aarhus V. I bilen sad der tre mænd på 20, 21 og 22 år. Da betjentene kiggede nærmere på bilen, kunne de se, at der i fordørens sidelomme lå en hammer, der var placeret, så føreren hurtigt kunne trække den og anvende den. Den 20-årige mand, der førte bilen, blev sigtet for overtrædelse af våbenloven.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et indbrud i privat beboelse i Aarhus:

  • På Ewaldsgade i Aarhus C begået mellem torsdag den 18/2 kl. 11.00 og mandag den 22/2 kl. 10.00

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.