Formodet spritbilist smadrede ind i flagstang, granitstolpe og varebil

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Øxenholt Foto

Torsdag kl. 19.04 skete der et færdselsuheld på Munkevejen i True Mark ved Tilst. En 45-årig mand mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i en flagstang, en granitstolpe og en varebil, som holdt på stedet.

Ved uheldet væltede bilen om på taget og fik store skader. Bilisten kom dog umiddelbart ikke alvorligt til skade. Han deltog efterfølgende i en alkometertest, der indikerede, at han havde en promille over det tilladte, og han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel.

Tre mænd sigtet efter narkofund

Østjyllands Politis specialpatrulje besøgte torsdag aften en adresse i Risskov, hvor de havde mistanke om, at der blev opbevaret narko. Betjentene bankede på og gav sig kende, men da ingen åbnede til trods for, at der var tydelig aktivitet i lejligheden, skaffede patruljen sig selv adgang.

Inden i lejligheden var der to mænd på 17 år og en mand på 24 år. De blev alle anholdt, og adressen blev ransaget. Betjentene fandt adskillige salgsposer med hash og skunk og andre ting, der indikerede, at der blev solgt af stofferne.

De tre mænd blev derfor alle sigtet for narkosalg.

Fuld og aggressiv mand anholdt på Klostertorvet

En vagt på Klostertorvet i Aarhus ringede torsdag kl. 17.15 til politiet, da en 40-årig kraftigt beruset mand opførte sig provokerende og aggressivt over for flere andre personer på torvet. Vagterne havde flere gange bedt manden om at forlade stedet, men det nægtede han.

En patrulje kørte til stedet, og da de tog kontakt til den 40-årige, blev de også mødt at høje råb og provokerende attitude. Betjentene bortviste manden, men han nægtede at efterkomme anvisningerne og blev derfor anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden.

Da han spændte i kroppen og forsøgte at vride sig fri, da han skulle ilægges håndjern, blev han også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

Patrulje fandt hash i bil

En patrulje standsede torsdag kl. 17.30 en bil på Fjældevænget i Aarhus V, og da den 24-årige mand bag rattet virkede særdeles nervøs, og det lugtede af hash fra bilen, besluttede betjentene at ransage køretøjet.

I en taske, der lå på det ene sæde, var der en pose med en mindre mængde hash i. Hashen blev beslaglagt, og den 24-årige blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

Færdsel

Torsdag kl. 15.49 skete der et færdselsuheld på Silkeborgvej i Brabrand. En 30-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 26-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Torsdag kl. 20.08 skete der et færdselsuheld i krydset Vestre Ringgade/Viborgvej i Aarhus V. En 35-årig mandlig bilist ramte sammen med en bil ført af en 24-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Aarhus:

• På Kaprifolievej i Egå begået torsdag d. 25/2 mellem kl. 8.00 og kl. 12.00

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.