Freyjas drabsmand skal forblive i fængsel

Manden, der er sigtet for at have dræbt Freyja Egilsdottir Mogensen, har accepteret en frivillig forlængelse af sin varetægtsfængsling

Artiklens øverste billede
Der blev lagt blomster og hilsener foran Freyja Egilsdottir Mogensens husdør, da det blev offentliggjort, at hun var fundet dræbt.

Drab Den 51-årige mand, som har erkendt at have dræbt Freyja Egilsdottir Mogensen fra Malling, skal ikke for en dommer, når hans varetægtsfængsling udløber på onsdag. Han har således valgt at acceptere en frivillig forlængelse, oplyser hans advokat, Mads Krarup, til Ekstra Bladet.

Dermed skal den sigtede fortsætte med at være i det arresthus, hvor han har siddet, siden han i starten af februar erkendte, at han havde kvalt og derefter parteret liget af sin ekskone, som han har to mindreårige børn med. Drabet skete ifølge politiet sidst i januar, hvor den 51-årige mand efterlyste hende, men ifølge politiet havde han allerede dræbt hende, da det skete.

Forsvarsadvokaten Mads Krarup oplyser desuden til Ekstra Bladet, at den 51-årige mand samarbejder med politiet, og at han frivilligt er gået med til at blive mentalundersøgt.

Det er anden gang, at den 51-årige mand sidder i fængsel for at have dræbt en mor til sine børn. Tilbage i 1995 dræbte han sin ekskæreste, som var mor til hans søn. Dengang fik han en dom på ti års fængsel.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen