Mor og baby påkørt af flugtbil i fuld fart: Nu efterlyser hun selv vidner

Artiklens øverste billede
Louise Lehmann Nielsens søn blev efter påkørslen indlagt til kontrol og observation på børneafdelingen, fordi han er så lille. Han er dog sluppet heligt. Privatfoto Facebook

Det kunne have endt helt galt, da en bil tirsdag eftermiddag påkørte en ung mor og barnevognen, hvori hendes fem uger gamle søn lå i Aalborg.

"Bilen kom med høj fart og ramte frontalt ind i siden på barnevognen med min søn liggende i. Kun fordi jeg holdt så godt fast i barnevognen væltede den ikke, men fik en ordentligt rystetur. Bilen, som påkørte os, kørte i stadig høj fart væk fra stedet. Politiet har ikke haft held med at finde flugtbilen eller oplysninger omkring den," fortæller en rystet Louise Lehmann Nielsen i et opslag på facebook.

På mirakuløs vis slap de begge fra påkørslen uden de store skader, men med både chok, frustration og vrede i kroppen efterlyser Louise nu vidner, som måske har set hændelsen, der skete omkring klokken 14.20 ved Jysk og Burger King i Skalborg i den sydlige del af Aalborg.

"Jeg er i chok over hændelsen og sidder med en frustration og vrede over, hvordan man som menneske kan finde på at køre væk fra stedet, når man har ramt en barnevogn. Så jeg beder om jeres hjælp. Har nogen været i området og har set det eller set en sølvgrå stationcar med 2 mænd køre mod Bilka med meget høj fart, så kontakt mig eller Nordjyllands Politi på 1-1-4," skriver Louise Lehmann Nielsen.

Nordjyllands Politi bekræfter, at man lige nu leder efter føreren af bilen samt eventuelle vidner.

"For moren og pårørende har det været en voldsom oplevelse, og vi tager sådan en sag alvorlig, og vi har blandt foretaget afhøringer af vidner på stedet, ligesom vi undersøger mulig videoovervågning i området. Men vi har brug for oplysninger fra borgere. Har man set noget i forbindelse med ulykken eller i øvrigt har andre oplysninger i sagen, så skal man ringe til os på 114," siger politikommissær Michael Karstenskov.

Han opfordrer ligeledes bilisten til selv at rette henvendelse til politiet eller til, at den passager, der formentlig var med i bilen, gør det.

"Vi har brug for at afhøre bilisten for at kunne belyse hele forløbet, og herunder skal vi afgøre, hvad vi eventuelt kan rejse sigtelse for," siger han.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen