Børnelokker-alarm: Fremmed mand lokkede 8-årig med både hundehvalpe og slik

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Politiet blev mandag eftermiddag klokken 13.48 kontaktet med en anmeldelse om, at en fremmed mand havde kontaktet og forsøgt at lokke en 8-årig dreng i området mellem Bøgevang og Elmevang i Virum. Det oplyser Nordsjællands Politi.

Den fremmede mand havde tilsyneladende henvendt sig til drengen ved 13-tiden og foreslået, at han skulle følge med ham over i hans bil og se hans to hundehvalpe, ligesom der også var slik i bilen.

Den 8-årige bed ikke på mandens invitation men skyndte sig i stedet at forlade området, og manden fulgte ifølge anmeldelsen ikke efter.

Den fremmede mand beskrives som: Cirka 50 år gammel, 175-180 cm. høj, normal af bygning, dansk af udseende, dansktalende, gråt hår og en lille smule skæg. Iført: hvid- og blåternet skjorte og lyse cowboybukser. Bilen beskrives som en sort personbil med både for- og bagdøre.

Nordsjællands Politi ønsker både at høre fra borgere, som eventuelt har set noget, og fra den fremmede mand, som måske har en forklaring på sin henvendelse til drengen.

Ring på 1-1-4.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen