Mand med kniv anholdt

Politiet måtte anholde 55-årige mand, som ikke efterkom anvisninger

Artiklens øverste billede
Politiet måtte skride til anholdelse af en usamarbejdsvillig mand på Værestedet i Jægergårdsgade i Sydhavnen. Foto: Google Maps

Tirsdag klokken 14.56 blev Østjyllands Politi kaldt til værestedet i Jægergårdsgade i Aarhus, hvor to personer havde været oppe at slås.

Da politiet ankom til stedet, var slåskampen forbi, men de to mænd, der havde været oppe at slås, blev udpeget for betjentene.

Den ene part, en 33-årig mand, ville gerne tale med politiet, men ønskede ikke at anmelde noget. Han kunne dog oplyse, at den anden part, der på ingen måde ønskede at tale med politiet, skulle være i besiddelse af en kniv.

Efter lidt tid lykkedes det betjentene at få identificeret den anden part som værende en 55-årig mand. Men da han fik besked på, at politiet ville visitere ham for at få afklaret, om det var korrekt, at han var i besiddelse af en kniv, strittede han voldsomt imod, og det endte med, at betjentene måtte anholde ham og lægge ham i håndjern.

Betjentene fandt efterfølgende en kniv i mandens ene bukselomme, og han blev derfor sigtet for overtrædelse af knivloven samt for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde.

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen