Tivoli åbner den 27. marts

Artiklens øverste billede
Levende lam på Plænen.

Lørdag den 27. marts åbner Tivoli i en lidt anden version end vanlig med en række covid-19 hensyn. Tivoli har i første omgang valgt at holde åbent alle dage til og med 5. april mellem 11.00 og 20.00. Herefter vil der i resten af april måned være åbent fredag til søndag indtil Danmark lukker mere op. Gæsterne skal som foreskrevet fremvise dokumentation for, at de er blevet testet negativ for covid-19 før ankomsten til Tivoli.

Åbningsdagen fejres bl.a. kørende forlystelser, hyacintmarker og over 20.000 påskeliljer. Portene åbnes klokken 11.00 og sommersæsonen strækker sig frem til den 26. september. Gæsterne skal som til Jul i Tivoli reservere plads på forhånd inden besøget.

Der lægges ud med et påsketema med dekorerede æg, levende lam og tusindvis af blomster. Sommersæsonen byder udover påskefejring bl.a. på nye festivaler, Danmarks største permanente Scaryhouse: Villa Vendetta, Michelin pop-up-restauranter samt comeback til Fredagsrock senere på sommeren. Astralis Group rykker ind i Tivoli Hjørnet og planlægger at åbne den 1. juni, hvor spillere og fans kan mødes om deres fælles passion for Counter-Strike, League of Legends og FIFA.

Gæsterne vil stifte bekendtskab med en række forholdsregler, der følger sundhedsmyndighedernes anbefalinger. Ved indgangene og i haveanlægget skal gæsterne holde afstand. Med genåbningen følger nye krav fra sundhedsmyndighederne om, at gæster fra 15 år og opefter skal kunne fremvise dokumentation for, at de er blevet testet negativ for Covid-19 maks. 72 timer før ankomsten til Tivoli.

Der er stort fokus på, at Tivoli lever op til alle myndighedernes restriktioner og egne, supplerende tryghedsforanstaltninger. I første omgang åbner Tivoli med alle udendørsforlystelserne, men ikke med adgang til restauranterne og underholdning i Salene. De åbner igen så snart der bliver givet grønt lys til det af myndighederne. I stedet vil underholdning senere kunne opleves på udendørsscenerne og der etableres flere take-away spisesteder fordelt på Havens 83.000 m2.

Tivoli App’en gør det muligt for gæsterne at forberede deres tivolioplevelse hjemmefra med billetkøb, der giver smidig adgang til forlystelseshaven. Under selve besøget kan gæsterne via App’en bestille tid til en tur i forlystelserne, så de ikke skal stå i fysisk kø. På samme måde kan de bestille mad til afhentning. Forlystelserne afsprittes løbende, og der vil være afstand mellem passagerne. I tilfælde hvor Tivoli medarbejdere er tæt på gæsterne, f.eks. ved sikkerhedstjek af bøjlerne i Rutschebanen, vil de være iført covid-19 visir med Tivoli design.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.