Kvinde kiggede på sin GPS og bragede ind i træ

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Øxenholt Foto

Tirsdag morgen klokken 08.38 skete der et færdselsuheld på afkørselsrampen ved Aarhus Syd-motorvejen ved Hasselager.

En 20-årig kvindelig bilist kørte ad afkørselsrampen, da hun cirka halvvejs oppe af blev opmærksom på, at hun var kørt forkert. Kvinden har forklaret til politiet, at hun kortvarigt kiggede på bilens GPS, hvorefter hun kørte ud i rabatten.

Hun forsøgte her at rette op, men fortsatte tværs over Torshøjvej og videre ud i rabatten på tilkørselsrampen, hvor hun påkørte et træ.

Uheldet medførte betydelig materiel skade, og kvinden blev kørt til undersøgelse på sygehuset, men var ifølge politiet ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Varetægtsfængslet for indbrud

Østjyllands Politi fremstillede onsdag formiddag i Retten i Aarhus en 30-årig mand, der sigtes for to indbrud begået i sidste uge i to lejligheder i det centrale Aarhus.

Den 30-årige mand erkendte og blev varetægtsfængslet i fire uger. Han tog forbehold for eventuelt at kære kendelsen til landsretten

Fandt heroin og hash i to forskellige lejligheder

Tirsdag kl. 11.17 besøgte betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje en adresse i Tilst, hvor de havde mistænke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika. Da de bankede på døren, blev den åbnet af en 56-årig mand, der dog umiddelbart ikke havde lyst til at invitere betjentene indenfor. Men indenfor kom de, og den 56-årige fik besked på, at betjentene gerne ville se lidt nærmere på lejligheden. Under ransagning fandt betjentene en mindre mængde heroin og lidt hash, som den 56-årige mand blev sigtet for at besidde.

Efter det første besøg tog betjentene forbi en anden adresse i Tilst, hvor de også havde mistanke om, at der blev opbevaret og solgt narkotika. På adressen fik betjentene kontakt til en 55-årig mand, der virkede narkopåvirket og viste betjentene ind i en lejlighed, der luftede kraftigt af hash. Betjentene kiggede nærmere på lejligheden og fandt under ransagningen både heroin, kokain og hash. Den 55-årige mand blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Færdsel

Tirsdag kl. 09.02 skete der et færdselsuheld i krydset Søndre Ringgade/Haderslevgade i Aarhus C. En 25-årig mandlig bilist kom kørende ad Haderselvgade og ville svinge til højre ad Søndre Ringgade, da han kørte ud foran en anden bil, ført af en 78-årig kvinde, der kørte i 2. vognbane. Sammenstødet medførte betydelig materiel skade, men ingen af parterne kom umiddelbart noget til.

Tirsdag kl. 16.27 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Bremseager i Åbyhøj. En 61-årig mandlig lastbilchauffør kom kørende ad Viby Ringvej, da han, i forbindelse med et vognbaneskift, påkørte en bil, der blev ført af en 64-årig kvinde, der kørte i den anden vognbane. Der skete kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Den 61-årige lastbilchauffør blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Brassøvej i Risskov begået mellem mandag den 15/3 kl. 14.00 og tirsdag den 16/3 kl. 07.00

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.