Farlig knallertkørsel endte med styrt efter politijagt

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

En patrulje på Bygaden i Lystrup opdagede onsdag kl. 17.39 to 24-årige mænd, som begge sad på en knallert. Da man kun må sidde én person på en knallert, og føreren heller ikke have styrthjelm på, satte betjentene blinkene til for at signalere, at knallertføreren skulle holde ind til siden.

Han kørte dog videre ned ad vejen, og kørte på et tidspunkt også mod færdselsretningen. Lidt længere fremme væltede knallerten i et sving, og betjentene, der var kørt efter, fik fat i de to 24-årige mænd.

Føreren af knallerten virkede påvirket og viste sig at være frakendt kørekortet, og desuden havde han en klump hash i lommen.

Derfor blev han sigtet for sprit- og narkokørsel, for besiddelse af euforiserende stoffer, for kørsel uden førerret, for at køre uden hjelm, for at medbringe en passager på knallerten og for at køre mod færdselsretningen.

Da han havde slået sit ben ved styrtet, blev han kørt til skadestuen.

Sigtet af specialpatruljen efter fund af narko og doping

Østjyllands Politis specialpatrulje tog onsdag kl. 9.50 ud til en adresse i Aarhus V efter et tip om, at der var narko på stedet.

Under en ransagning af lejligheden fandt betjentene flere salgsposer med skunk og hash og en del dopingtabletter.

Den 27-årige mand, der bor i lejligheden, blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg og for overtrædelse af loven om dopingmidler.

Brand i skraldespand formentligt påsat

Østjyllands Politi fik onsdag morgen en anmeldelse om, at en skraldespand på p-pladsen ved Rema1000 på Tjærbyvej i Randers NØ var brændt.

En patrulje kørte til stedet og sikrede spor, og det er politiets formodning, at branden er påsat. Derfor efterforskes sagen nu nærmere.

Hash og slagvåben beslaglagt under ransagning

En adresse i Aarhus C blev onsdag kl. 9.55 ransaget af betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje, som havde mistanke om, at der var narko på stedet.

Under ransagningen fandt patruljen en mindre mængde hash og en totenschlæger. En 32-årig mand, som bor på stedet, blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af våbenloven.

Færdsel

Onsdag kl. 7.32 skete der et færdselsuheld i krydset Torvevænget/Torve Allé i Tranbjerg. En 42-årig mand kørte ud foran en bil ført af en 40-årig kvinde, hvorefter de to biler stødte sammen. Den ene bil blev ved sammenstødet skubbet ind i en tredje bil med en 61-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 42-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Onsdag kl. 11.41 skete der et færdselsuheld på Sabro Kirkevej i Sabro. En 80-årig kvindelig bilist kørte ind i et skilt og et træ ved et helleanlæg. Bilisten, der umiddelbart ikke kom noget til, blev sigtet for manglende agtpågivenhed i trafikken.

Onsdag kl. 20.59 skete der et færdselsuheld på Viborgvej i Sabro. En 20-årig kvindelig bilist ramte ind i et autoværn og endte derefter på marken. Den 20-årige forklarede, at hun havde undveget en modkørende bil, der var i færd med en overhaling, og at hun derfor var kørt af vejen. Hun kom umiddelbart ikke til skade ved uheldet.

Onsdag kl. 22.13 skete der et færdselsuheld på Jeppe Aakjærs Vej i Åbyhøj. En bilist ramte ind i en bil, der holdt parkeret i siden af vejen. Bilisten kørte derefter fra stedet uden at give sig til kende. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet.

Læs også

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.