Bil fundet med skudhuller: Såret mand kom haltede gennem byen

Artiklens øverste billede

Nordjyllands Politi modtog kl. 00:42 melding om et færdselsuheld på Hadsundvej i Aalborg. Da politiet ankom til stedet, kunne betjentene konstatere, at der var en forladt bil med flere skudhuller i, ligesom der blev fundet blodspor på stedet.

Det fik politiet til at indlede et større efterforskningsarbejde for at få afdækket, hvad der var sket og finde mulige ofre og gerningspersoner.

Senere, kl. 02:59, fik Nordjyllands Politi anmeldelse om en såret mand på Vesterbro i Aalborg. De tilkaldte politifolk kunne konstatere, at en 22-årig mand var ramt af et skud. Offeret blev kørt til sygehuset, og han er meldt uden for livsfare.

Det oplyser den ansvarlige for politiets efterforskning, vicepolitiinspektør Frank Olsen, der fortæller, at politiet lige nu er massivt til stede i og omkring Aalborg. Ingen er på nuværende tidspunkt anholdt.

"Vi efterforsker intenst for at finde gerningspersonerne til det her. Skudafgivelse i det offentlige rum er helt uacceptabelt. Det sætter vi omgående massivt ind over for," siger Frank Olsen.

Efterforskningslederen kan ikke på nuværende tidspunkt udtale sig præcist om motivet til skudepisoden.

"Men vores efterforskning peger i retning af, at det er et internt opgør i et lokalt kriminelt miljø, der ligger til grund for episoden," siger Frank Olsen, der dog understreger, at der ligger et stort arbejde foran politiet med at klarlægge, hvad der er sket før, under og efter skudepisoden. Dette arbejde indebærer blandt andet en række tekniske undersøgelser på gerningsstedet og af køretøjet, ligesom der er en række vidner, som skal afhøres af politiets efterforskere.

Derudover søger politiet efter vidner til skudepisoden i Aalborg, der formentlig sker omkring adressen Hadsundvej 182 – blandt andet skulle en mørk scootere med to personer på være kørt derfra omkring anmeldelsestidspunktet kl. 00.42. Og dén scooter er særligt interessant for politiets efterforskning.

"Vi opfordrer alle, der har set denne scooter med to personer omkring gerningstidspunktet eller ligger inde med viden om sagen til at ringe til os på 114," siger Frank Olsen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.