Bandemedlem på flugt efter udvisningsdom: Mandag gik han i fælden

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Jens Dresling/Politiken/Ritzau Scanpix

En 27-årig mand, som siden den 15. februar har været efterlyst af politiet, blev mandag eftermiddag anholdt på Stevns, da politiet standsede en bil, hvori han befandt sig sammen med to kvinder. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Manden er i Østre Landsret blevet udvist fra Danmark for bestandigt i den såkaldte LTF-sag fra Køge, som han også modtog en fængselsstraf i, men han har været forsvundet ud af myndighedernes søgelys efter domsafsigelsen, og politiet har derfor brugt en del ressourcer på at få ham lokaliseret.

Anklagemyndigheden vil i dag kokken 14 fremstille den 27-årige i Retten i Roskilde med krav om frihedsberøvelse, indtil udvisningen til hans hjemland kan gennemføres.

De to kvindelige bekendte, som var i bilen med den 27-årige, blev også anholdt. De mistænkes for at have hjulpet med at skjule manden, så han på den måde undgå udvisningen.

De blev løsladt efter afhøring, men de kan forvente at høre nærmere fra politiet og anklagemyndigheden, når der er taget endelig stilling til, om de skal sigtes for noget strafbart.

Endnu en mand efterlyses

I samme sag leder Midt- og Vestsjællands Politi i øvrigt efter en anden mand, der også ved landsrettens dom blev udvist for bestandig fra Danmark, men som heller ikke mødte op i landsretten ved domsafsigelsen og sidenhen er forsvundet.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen