Politirapporten: Specialpatruljen bankede på og fandt narko hos aarhusianer

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
40-årig mand blev mandag sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

En 40-årig mand er blevet sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Det skete mandag, hvor politiets specialpatrulje ved middagstid tog ud til en adresse i Malling, da den havde fået et tip om, at der skulle være ulovlige stoffer på stedet. En 40-årig mand, der bor på adressen, fremviste frivilligt en kasse med en mindre mængde skunk og hash, som betjentene beslaglagde.

Herefter blev boligen ransaget, men der blev ikke fundet yderligere stoffer, oplyses det i døgnrappporten.

Døgnets øvrige hændelser

Fik stjålet sin cykel og fandt den på Facebook

En 26-årig mand opdagede mandag, at hans cykel, der var blevet stjålet et par dage før fra en adresse i Aarhus C, var blevet saat til salg på Facebook.

Cyklen havde nogle helt særlige kendetegn, og han var derfor overbevist om, at det var den samme cykel. Han lavede derfor en aftale med sælgeren om at komme forbi for at købe den klokken 16.00 samme dag, og derefter kontaktede han politiet.

En patrulje tog sammen med den 26-årige hen til mødestedet, hvor en 29-årig mand kom gående med det, der rigtigt nok, var den 26-åriges cykel.

Den 29-årige nægtede i første omgang at kende noget som helst til, at cyklen skulle være stjålet. Men betjentene studsede blandt andet over, at han havde oprettet en profil med et falsk navn på Facebook, og det var via denne profil, han havde solgt cyklen.

Han blev derfor anholdt og sigtet for tyveri, og den 26-årige fik sin cykel tilbage, fremgår det af døgnrapporten.

Hash, peberspray og kontanter beslaglagt

En patrulje på Marienlystvej i Brendstrup ved Aarhus N foretog natten til tirsdag klokken 1.13 et rutinetjek af en bil, hvori der sad tre kvinder og en mand. Da betjentene havde mistanke om, at der var stoffer i bilen, blev den ransaget, og de fire personer blev visiteret, oplyses det i døgnrapporten.

En 21-årig kvinde havde en peberspray og en klump hash på sig, og hun blev derfor sigtet for overtrædelse af våbenloven og for besiddelse af euforiserende stoffer.

I lommen på en 24-årig kvinde fandt betjentene nogle tusinde kroner i kontanter. En stor del af dem blev beslaglagt, da kvinden viste sig at skylde penge til Skat.

Under politiets arbejde opstod der dårlig stemning, hvor særligt den 22-årige mand var utilfreds med patruljen. Da han begyndte at råbe flere skældsord efter betjentene, blev han anholdt og sigtet for at fornærme politiet.

Ramte ind i skilt og lygtepæl – sigtet for spritkørsel

Østjyllands Politi fik mandag klokken 6.45 en anmeldelse om, at en mulig spritbilist var kørt over et helleanlæg på Grønløkke Allé i Tranbjerg, hvor han havde ramt et skilt – herefter var han kørt ind i en lygtepæl på p-pladsen ved Tranbjergcentret.

En patrulje kørte til stedet, hvor de traf den 59-årige bilist. Han sad i sin bil, der var iset så meget til på ruderne, at det var særdeles vanskeligt at se ud, beskrives det i døgnrapporten.

Da den 59-årige virkede påvirket af alkohol, blev han anholdt og sigtet for spritkørsel. Desuden blev han sigtet for at køre rundt med meget dårligt udsyn på grund af isen på ruderne.

Den 59-årige var ikke kommet noget til ved sammenstødene med skilt og lygtepæl. En blodprøve skal nu afgøre, om han havde for meget alkohol i blodet til at køre bil, oplyser politiet i døgnrapporten.

Færdsel

Mandag klokken 7.21 skete der et færdselsuheld i krydset Jegstrupvænget/Orholt Allé i Tranbjerg. En 27-årig mandlig bilist foretog et venstresving og ramte ind i en 26-årig mand, som kom cyklende lige ud i krydset. Cyklisten blev efterfølgende kørt til behandling på skadestuen, men kom umiddelbart ikke alvorligt til skade.

Mandag klokken 9.25 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Christian X’s Vej i Højbjerg. En 75-årig mandlig bilist forklarede til politiet, at han holdt i krydset, da den forankørende bil bakkede og ramte ind hans bil. Herefter kørte den anden bilist fra stedet uden at tage kontakt til den 75-årige. Der skete kun materiel skade ved sammenstødet.

Mandag klokken 15.13 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Nordlige Bjergevej i Højbjerg. En 87-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 51-årig kvinde, som blev skubbet op bag i en bil med en 26-årig mand bag rattet. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade.

Mandag klokken 18.13 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vejlby Ringvej i Aarhus N.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.