Fremmed mand satte sig ind i bil og slog utryg kvinde

Her er uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Artiklens øverste billede
Kvinde fik sig noget af en forskrækkelse tirsdag morgen i Aarhus.

En 19-årig kvinde anmeldte tirsdag, at hun ved 08.30-tiden var blevet udsat for et umotiveret, voldeligt overfald, da hun skulle tanke sin bil på Q8-stationen på Randersvej i Aarhus N.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Kvinden forklarede til politiet, at hun var i færd med at registrere sit kreditkort ved automaten, da hun hørte to mænd, der skændtes højlydt. Situationen gjorde kvinden utryg, og hun satte sig derfor ind i sin bil.

Herefter kom den ene af mændene hen til hendes bil og begyndte at slå og sparke på bilens højre side, hvorefter han åbnede døren til forreste passagersæde, satte sig ind og ifølge anmeldelsen helt umotiveret slog kvinden to gange på armen.

Kvinden forklarede, at hun blev bange og hurtigt steg ud af bilen, hvorefter den anden mand kom og hev sin kammerat ud af hendes bil. Kvinden satte sig herefter ind igen og kørte hurtigt fra stedet.

Kvinden beskriver manden, der slog hende, som:

  • Afrikansk af udseende
  • 25-35 år
  • 175 cm høj
  • Almindelig af kropsbygning
  • Mørk i huden
  • Talte et fremmedsprog
  • Var iført en hættetrøje, løse sorte bukser og et par solbriller
  • Han fremstod påvirket

Østjyllands Politi oplyser i døgnrapporten, at det gerne hører fra eventuelle vidner, der kan have set de to mænd på tankstationen tirsdag morgen. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 114.

Døgnets øvrige hændelser

Fandt stjålet cykel til salg på Facebook

En 52-årig mand fra Aarhus-området kontaktede for nogle dage siden Østjyllands Politi, idet han på Facebook havde set en salgsannonce, hvor en mand tilsyneladende forsøgte at sælge en stjålet cykel. Den 52-årige mand syntes, at cyklen lignede den, som hans søn havde fået stjålet i efteråret.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Han havde derfor selv kontaktet sælgeren for at få oplyst stelnummeret på cyklen, hvilket bekræftede ham i, at cyklen tilhørte hans søn. Der blev lavet en aftale om fremvisning af cyklen tirsdag morgen, hvor sælgerens kone ville være hjemme og kunne vise cyklen frem, da han selv ville være på arbejde.

Da betjentene havde set cyklen, kontaktede de telefonisk den 26-årige sælger og orienterede ham om sagen.

Den 26-årige mand oplyste, at han havde købt cyklen via Facebook for et års tid siden, og at han jævnligt købt gamle cykler med henblik på at sætte dem i stand og sælge dem igen. Han fik at vide, at der var tale om en stjålet cykel, og at politiet ville beslaglægge den med henblik på udlevering til rette ejer.

Den 26-årige mand får nu mulighed for at dokumentere over for politiet, at han har købt cyklen i god tro. Hvis han ikke kan bevise det, kan han formentlig se frem til en sigtelse for hæleri, oplyses det i døgnrapporten.

Dreng på el-løbehjul kom i karambolage med butiksvagt

Tirsdag klokken 16.33 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra Storcenter Nord på Finlandsgade i Aarhus N, hvor nogle butiksvagter var kommet i karambolage med en meget ophidset dreng.

En vagt havde taget fat i den 16-årige dreng, idet han havde kørt på el-løbehjul inde i centeret. Vagten havde bedt drenge om at forlade centeret, hvilket havde fået drengen til at råbe truende ad vagten. Vagten havde derfor tilbageholdt drengen og ringet efter politiet.

Ved politiets ankomst blev den 16-årige dreng sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og hans forældre samt de sociale myndigheder blev orienteret om sagen.

Færdsel

Tirsdag klokken 11.15 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og for at anvende håndholdt mobiltelefon, da han blev standset af en patrulje på Frydenlunds Allé i Aarhus V.

Tirsdag klokken 12.13 skete der et færdselsuheld ved rundkørslen ved Viengevej/Lystrupvej i Lystrup, da en personbil, ført af en 55-årig mand, kørte op bag i en lastbil, ført af en 33-årig mand. Der skete betydelig materiel skade på den 55-åriges bil, men umiddelbart ingen personskade.

Tirsdag klokken 16.30 skete der et færdselsuheld på Stillingvej i Sabro. På parkeringspladsen ved Rema 1000 bakkede en 63-årig kvindelig bilist ind i en anden bil tilhørende en 68-årig mand. Ingen personer kom til skade, og de to parter fik udvekslet forsikringsoplysninger.

Tirsdag klokken 18.08 blev en 33-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, kørsel i frakendelsestiden, manglende brug af sikkerhedssele, narkobesiddelse og for at have kørt på fortovet, da han blev standset af en patrulje på Nørre Allé i Aarhus C.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

På Fjordvej i Ørsted begået mellem onsdag den 17/3 klokken 13.00 og tirsdag den 23/3 klokken 08.45

I Salamanderparken i Viby J begået tirsdag den 23/3 mellem klokken 02.58 og klokken 03.10

På Rømøvænget i True, Tilst begået tirsdag den 23/3 mellem klokken 07.00 og klokken 15.30

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.