Flere personer flygtede i stjålen bil efter skyderi

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker et skyderi nær Herning, hvor flere personer flygtede i en bil, som blev stjålet i Aarhus dagen forinden

Artiklens øverste billede
Politiet er tidligt søndag morgen fortsat til stede i området, hvor skuddene blev affyret.

Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker søndag et skyderi, der kort før midnat fandt sted i Herningforstaden Snejbjerg.

Det skriver Ritzau ifølge Jyllands-Posten.

Ifølge vagtchef Simon Skejklær, som Ritzau har talt med, så blev der afgivet flere skud, men der er ikke nogen meldinger om tilskadekomne.

Det var beboere i området, der anmeldte skyderiet. Efter de havde hørt skuddene, så de en bil flygte fra stedet. I bilen sad der formentlig fire personer, og politiet oplyser til Ritzau, at bilen blev stjålet i Aarhus dagen forinden. Den blev dog efterfølgende fundet udbrændt nær Brande.

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den stjålne bil blev fundet i et skovområde nær Brande.

Efter at skuddene blev hørt, flygtede en bil med flere personer fra stedet. Der var formentlig fire personer i bilen, som blev stjålet i Aarhus dagen forinden, oplyser politiet.

"Hvis nogen har informationer om episoden, må de meget gerne henvende sig til os," siger Simon Skelkjær fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ritzau, der desuden oplyser, at skyderiet fandt sted omkring klokken 23.40.

Politiet kan kontaktes på 114.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen