Indbrud til 100.000 kr.: Det gik fuldstændig galt

Artiklens øverste billede

En 45-årig mand fra Ribe er rigtig ked af at have haft indbrud.

Og det har han en rigtig god grund til at være:

Manden anmeldte i februar i år, at der havde været indbrud i hans villa. En patrulje kunne også konstatere, at der var knust en rude i en dør. Fra villaen var der forsvundet designlamper og mærkevare-elektronik til en værdi af over 100.000 kr.

Syd- og Sønderjyllands Politi indhentede i forbindelse med den videre efterforskning blandt andet videoovervågningen fra en nærliggende virksomhed. Her påkaldte en forbipasserende bil med trailer sig opmærksomheden.

Politiet fandt frem til ejeren, en 35-årig mand fra Bramming, og ransagede hans bopæl. Det viste sig, at de fleste af tingene fra indbruddet befandt sig der, og manden erkendte også indbruddet.

Men der stoppede sagen ikke, for efterforskningen af tyven viste også, at han havde haft kontakt med ejeren af villaen, og at indbruddet var aftalt de to imellem.

Det har både anmelderen og den 35-årige mand nu tilstået.

Ejeren af villaen er sigtet for forsikringsbedrageri og falsk anmeldelse, mens den 35-årige er sigtet for medvirken til bedrageri. Sagen er nu overdraget til anklagemyndigheden, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen