Hvem kender til denne lille herreløse gravhund: Om få døgn skal dens skæbne afgøres

Artiklens øverste billede

Er der nogen, der kender denne lille gravhund og dens ejer?

Det spørgsmål stiller Lolland-Falsters Politi, som har fundet den lille gravhund på Skovvænget i Nørre Alslev på Falster.

Det var lørdag den 3. april 2021 omkring klokken 10.00, at den lille gravhund, en tæve, fundet på Skovvænget i Nørre Alslev. Den har ikke hundetegn på, men den er chipmærket - desværre er der tale om en udenlandsk chip, som ikke giver noget brugbart resultat.

Hunden er nu på et dyreinternat, men hvis du kender hunden eller ved, hvor den hører til, så hører politiet gerne fra dig.

Ring til politiets servicecenter på tlf. 1-1-4.

Reglerne: "Politiet arbejder direkte ud fra reglerne, som står i Hundeloven. Her står der, at politiet, i de sager, hvor man ikke kan konstatere en ejer, først skal fremlyse hunden, og hvis ikke det giver resultat, så skal man efter de tre døgn frigive den til det dyreinternat, som har haft den i deres varetægt. I dialog med internatet finder man så ud af, hvad der skal ske med hunden alt efter dens tilstand. Det være sig enten videreformidling eller aflivning," siger vicepolitiinspektør Søren Frederiksen, som påpeger, at politiets udmelding om det værst tænkelige scenarie, aflivning, kommer for at animere ejeren til at tage ansvar for sin hund.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen