Bil slæbte en anden bil i nødsporet

Politiet sigtede mandag to bilister for at overtræde færdselsloven, da den ene bil brugte et reb til at slæbe en anden bil i nødsporet på Østjyske Motorvej

Artiklens øverste billede
Politiet opdagede mandag eftermiddag, at en bil slæbte en anden bil efter sig i nødsporet på Østjyske Motorvej ved Skanderborg.

Det er godt og grundigt træls at få motorproblemer, og det er det især, hvis man befinder sig på motorvejen. For to unge bilister blev det ikke kun til en træls oplevelse, da den ene bilist gik i stå på Østjyske Motorvej ved Skanderborg - de endte nemlig begge med også at blive sigtet af politiet for at overtræde færdselsloven.

Det oplyser vicepolitiinspektør Stig Simonsen fra Sydøstjyllands Politi.

Politiet opdagede nemlig de to bilister på motorvejen i sydgående retning, hvor den ene bil med et torv slæbte den anden bil i nødsporet, og det må man altså ikke ifølge færdselsloven. Den er nemlig ret enkel, når det handler om nødspor. Hvis man kører eller standser ulovligt i et nødspor, koster det et klip i kørekortet samt en bøde på 2.000 kroner.

Der var tale om en 20-årig mand fra Randers samt en 21-årig mand fra det nordlige Aarhus, som begge blev sigtet af politiet, og det skete mandag eftermiddag omkring klokken 15.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen