Ægtepar fik uventet besøg af kvindelig hjemmehjælper: Hun ville dem IKKE noget godt

Et ældre ægtepar fra Dannemare blev mandag udsat for tricktyveri i eget hjem.

Artiklens øverste billede
Foto: Adobe Stock

Det var desværre for godt til at være sandt, da et ældre ægtepar i Dannemare på Lolland mandag eftermiddag fik uanmeldt besøg fra hjemmehjælpen.

Klokken var 14.30, da ægteparret, som er i 80´erne - fik besøg af en kvindelig hjemmehjælper, som de gav lov at komme inden for.

Manden fattede dog på et tidspunkt mistanke til, at noget var galt, og han spurgte derfor efter legitimationskort. Det fik den fremmede kvinde til at forsvinde fra stedet i en sort bil af ukendt mærke.

Efterfølgende fandt parret ud af, at det var lykkedes kvinden at stjæle nogle smykker fra en kommode, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Advarsel fra politiet

Som mange gange tidligere opfordrer politiet nu igen borgerne til at være ekstra påpasselig, når ukendte personer henvender sig. Særligt hvis man ikke er tilknyttet hjemmeplejen, og der pludselig dukker en medarbejder op uanmeldt.

"Spørg altid efter legitimationskort, præcis som den bestjålne gjorde i går. Husk også at holde adgangsdøre og vinduer låst, så uvedkommende ikke ubemærket kan snige sig ind – det bliver ekstra aktuelt, efterhånden som vi nærmer os en mildere årstid," lyder det fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Politiet har ikke noget signalement at dele i forhold til mandagens falske hjemmehjælper i Dannemare.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen