Efter flere tip fra offentligheden: Kem Dan Jensen er fortsat savnet

Nordjyllands Politi leder stadig efter den 43-årige Kem Dan Jensen, som politiet har efterlyst siden sidste uge, hvor han forsvandt fra sin bopæl i Jerup beliggende i Frederikshavn kommune. Muligvis kan han være søgt nordpå mod et sommerhusområde.

Artiklens øverste billede
Foto: Nordjyllands Politi

Politiet i Nordjylland arbejder stadig med at finde den efterlyste 43-årige Kem Dan Jensen.

"Han er sidst set torsdag i sidste uge, og hans familie er meget bekymrede for ham, og vi leder fortsat efter ham i og omkring Jerup," siger fg. politikommissær Morten Axelsen, som fortæller, at man har fået flere tip fra offentligheden, der indikerer, at den efterlyste kan være søgt nordpå mod det nærtliggende sommerhusområde ved navn Napstjert – og måske endda videre nordpå derfra i retning mod Aalbæk.

Derfor opfordrer politikommissæren særligt borgerne i disse områder til at kigge efter manden – det gælder ikke mindst borgere, der har sommerhuse og fritidshuse i området opfordres til at kigge i udhuse, redskabsskure og lignende.

Kem Dan Jensen beskrives som: Almindelig af bygning, med kort mørkt hår (lidt kortere end på billedet), går foroverbøjet, var formentlig iført grøn morgenkåbe, brun hættetrøje og strømper.

"Ring straks på 1-1-4 hvis du ser eller har set ham," lyder det fra politiet.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen