Forsøgte at stjæle Porsche-skilt

Politiet anholdt natten til tirsdag en 49-årig mand, efter han havde forsøgt at stjæle et skilt fra en bilforhandler i Risskov

Artiklens øverste billede
En 49-årig mand forsøgte natten til tirsdag at stjæle et skilt for Porsche-forhandler i Risskov.

Et vagtfirma kontaktede natten til tirsdag politiet, da det blev opmærksom på, at der var en ubuden gæst på besøg ved bilforhandlerne på Grenåvej i Risskov. På videoovervågningen kunne vagtfirmaet således se, at en mand luskede rundt omkring nogle bygninger.

Da to patruljer ankom til stedet, spottede betjentene en mand, der kortvarigt stak hovedet frem mellem bygningerne ud mod Grenåvej for derefter at forsvinde igen, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Der blev tilkaldt to hundepatruljer til stedet, og mens én hund gik spor i området, spottede den anden hundepatrulje manden komme gående ud af en indkørsel for derefter at fortsætte tværs over vejen mod Julsøvej. Patruljen fik kontakt til den 49-årige mand, der oplyste, at han blot var ude at gå en tur, idet han havde uro i benene, oplyser politiet i døgnrapporten.

På videoovervågningen kunne betjentene dog se, at den 49-årige mand kort tid forinden havde forsøgt at stjæle et stort Porsche-skilt fra taget ved Porsche-forhandleren på Grenåvej. Han blev derfor anholdt og sigtet for forsøg på tyveri, oplyser politiet.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen