Præst tiltalt for drabet på sin hustru

Artiklens øverste billede
Hjemmet på Nialsvej i Frederikssund, hvorfra Maria From Jakobsen forsvandt sportløst den 26.oktober. Arkivfoto: Tobias Kobborg/Ritzau Scanpix

Præst i Ansgarkirken i Hedehusene, 44-årige Thomas Gotthardt, er blevet tiltalt for at have dræbt sin hustru, Maria From Jakobsen, som forsvandt sporløst fra familiens hjem på Nialsvej i Frederikssund i oktober og ikke er set siden.

"Selvom vi ikke har ofret og dermed kunne sandsynliggøre en drabsmetode, har vi fundet beviser, som er tilstrækkelige for os," siger anklager hos Nordsjællands Politi, Anne-Mette Seerup, til TV 2.

Thomas Gotthardt nægter sig skyldig i sagen uden lig men skal altså i retten med den alvorlige anklage i mod sig den 25. oktober. Retten i Hillerød har afsat 16 dage til sagen.

Foto: Politiet

Nordsjælland Politi har gentagne gange søgt vidner, der, i perioden efter hustruens forsvinden den 26. oktober sidste år, har set præsten med en blå 208 liter fodertønde i området omkring "Gudekvarteret" i Frederikssund, i bil eller på trailer eller på genbrugspladser, herunder Frederikssund, Jægerspris og Skibby.

Politiet vurderer, at Maria From Jakobsens lig kan være blevet bortskaffet i netop denne blå fodertønde.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen