Politirapporten: 50-årig bed og slog kontrollør under flugt fra busbøde

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport

Tirsdag omkring kl. 14.45 stod to buskontrollører på en bus ved Viby Torv for at tjekke, om buspassagerene havde købt billet. Da de to kontrollører steg ombord, bemærkede de en passager, der ved synet af de to kontrollører skyndte sig at registrere sit rejsekort.

Den 35-årige kontrollør har forklaret til politiet, at han tog kontakt til buspassageren og oplyste, at det ikke var lovligt, da man skal registrere sit rejsekort med det samme, man stiger ombord. Kontrolløren ville give passageren en afgift, men han oplyste blot flere forskellige personnumre og blev til sidst bedt om at stige af bussen igen for at finde ud af hans identitet.

Da de gik ud af bussen, satte manden pludselig i løb, og vagterne løb efter ham. Manden forsøgte ifølge kontrollørerne at stikke af gennem en hæk ved Tomsagervej, men her fik den 35-årige kontrollør fat i hans ben og fik ham lagt på jorden.

Kontrolløren har forklaret, at han forsøgte at holde manden på jorden, men at manden bed ham i armen og efterfølgende gav ham et knytnæveslag i hovedet.

Med hjælp fra sin kollega fik kontrolløren holdt manden nede, mens der blev ringet efter politiet. Da politiet ankom til stedet, blev den 50-årige mandlige buspassager anholdt og sigtet for vold mod nogen i offentlig tjeneste.

Kørte rundt med salgsposer i bilen

Tirsdag kl. 19.50 standsede en patrulje en bil på Jernaldervej i Aarhus V for at lave en rutinekontrol af bil og fører. Bag rattet sad en 19-årig mand, der blev gjort bekendt med, at betjentene ville se lidt nærmere på bilen. Under ransagningen fandt betjentene en mindre mængde hash og skunk fordelt i små salgsposer. Den 19-årige mand blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

Brand i lade

Tirsdag kl. 16.54 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var brand i en lade på Jegstrupvej i Hasselager. Da politiet ankom til stedet kort tid efter, havde brandvæsnet allerede slukket ilden og var i gang med efterslukningsarbejdet. Det viste sig, at ilden var opstået i en lade, der bliver brugt til opbevaring, men den var hurtigt blevet slukket og havde ikke nået at sprede sig til andre bygninger. Årsagen til branden kendes endnu ikke.

Færdsel

Tirsdag kl. 07.19 skete der et færdselsuheld i krydset Åby Ringvej/Jernaldervej i Aarhus V. En 22-årig kvindelig bilist kom kørende ad Åby Ringvej og skulle lige over i krydset ved Jernaldervej, da en modkørende bil, ført af en 55-årig kvinde, svingede til venstre ud foran den 22-åriges bil. Der skete sammenstød mellem de to biler, men umiddelbart kun med materiel skade til følge. Den 55-årige kvinde blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tirsdag kl. 14.53 skete der et færdselsuheld i krydset Mejlgade/Nørreport i Aarhus C. En 23-årig mandlig cyklist kom kørende ad Mejlgade og kørte direkte ind i en bus, der kom kørende ad Nørreport. Cyklisten blev efterfølgende tilset i en ambulance og kørt til tjek på skadestuen. Han var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 16.26 skete der et færdselsuheld på Hasle Ringvej i Aarhus N, hvor to biler kørte sammen i forbindelse med et vognbaneskift. Der skete kun mindre materiel skade ved uheldet.

Tirsdag kl. 16.34 skete der et færdselsuheld på Havkærvej i Tilst En 28-årig motorcyklist mistede herredømmet over sin motorcykel på en parkeringsplads, hvorefter han påkørte en 29-årige mand og dennes bil. Den 29-årige blev slynget op i luften og var kortvarigt ikke ved bevidsthed. Han blev kørt til kontrol på skadestuen, men var umiddelbart ikke kommet alvorligt til skade.

Tirsdag kl. 22.21 skete der et færdselsuheld i krydset Havkærvej/Viborgvej i Tilst. En 34-årig mandlig bilist kom kørende ad Viborgvej og skulle lige over i krydset ved Havkærvej, da en modkørende bil, ført af en 18-årig mand, svingede til venstre ud foran den 34-åriges bil. Der skete sammenstød mellem de to biler, men umiddelbart kun med materiel skade til følge.

Tirsdag kl. 22.55 blev en 30-årig mandlig bilist sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Kaj Munks Vej i Viby J.

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.