Kvinde sigtet af politiet to gange på én dag

En 21-årig blev først sigtet i Viby og siden i Åbyhøj.

Artiklens øverste billede

Tirsdag eftermiddag 14.56 fik Østjyllands Politi en henvendelse fra en butiksvagt i Viby Centret, der havde tilbageholdt to butikstyve.

Det drejede sig om to kvinder på 19 og 21 år, som havde taget fem parfumer med fra Matas uden at betale for dem. En medarbejder i Matas kontaktede butiksvagten, som siden fik stoppet de to kvinder, da de var nået ud på parkeringspladsen udenfor Viby Centret.

De to kvinder indrømmede med det samme, at de havde stjålet de fem parfumer fra Matas, og de blev derfor bedt om at følge med ind i et baglokale, hvorfra der blev ringet efter politiet.

De to kvinder blev sigtet for butikstyveri, da politiet nåede frem. Den 19-årige kvinde blev desuden anholdt og kørt med på politigården, da hun skulle have taget foto og DNA i forbindelse med en anden sag.

Sigtet igen

Senere samme dag klokken 19.51 spottede en anden patrulje en bil på Åbyhøjgård i Åbyhøj. Da føreren af bilen fik øje på politibilen, forsøgte hun at køre væk, men blev stoppet, da bilen endte på en blind vej.

På førersædet sad den 21-årige kvinde, som var blevet sigtet tidligere på dagen i Viby Centret. I bilen var også den 19-årige kvinde fra tidligere og denne gang også en 23-årig mand.

Det viste sig, at den 21-årige kvinde havde haft en god grund til at forsøge at flygte fra politiet. Hun var nemlig påvirket af narkotika, havde ikke noget kørekort og var i besiddelse af hash.

Hun blev derfor sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og narkobesiddelse. Det blev derfor hendes tur til at komme med på politigården.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen