Politirapporten: Røg og lugt afslørede hashrygning

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Tirsdag klokken 10.55 var Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse syd for Aarhus, fordi betjentene havde mistanke om, at der blev opbevaret narkotika på adresse.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Da betjentene nærmede sig, kunne de med det samme både se og lugte, at der blev røget hash på stedet. På stuebordet lå da der også en mindre mængde hash frit fremme, og den 36-årige mandlige beboer blev sigtet for narkobesiddelse.

Døgnet i øvrigt

Færdsel

Tirsdag klokken 7.25 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej.

En 18-årig mandlig bilist kom kørende ad motorvejen, da han ikke nåede at reagere på, at de forankørende biler bremsede ned på grund af kø-kørsel. Han forsøgte at afvige ved at dreje mod venstre, hvilket resulterede i, at han ramte ind i en forankørende bil, ført af en 43-årig mand. Der skete umiddelbart kun materiel skade ved sammenstødet. Den 18-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende.

Tirsdag klokken 7.46 skete der et færdselsuheld i krydset Grenaavej/Vejlby Ringvej i Risskov. En 21-årig mandlig bilist kom kørende i en varebil ad Vejlby Ringvej og skulle svinge til højre ad Grenaavej, hvor en 55-årig kvindelig cyklist kom kørende og forsøgte at undvige varebilen, hvilket resulterede i, at hun væltede. Kvinden blev kørt til skadestuen for nærmere undersøgelse, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 21-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Tirsdag klokken 9 skete der et færdselsuheld i krydset Bredgade/Kirkevej i Malling. En 53-årig kvindelig bilist kom kørende ad Bredgade og skulle svinge til venstre ad Kirkevej, da hun kørte ud foran en knallert, der blev ført af en 49-årig mand. Da den 53-årige bilist så knallerten, bremsede hun kraftigt op, hvilket knallertføreren opdagede og derfor forsøgte at styre udenom. Det resulterede dog i, at knallerten væltede. Knallertføreren blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. Den 53-årige kvinde blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

Tirsdag klokken 14.24 skete der et færdselsuheld på Jernaldervej i Aarhus V. En 18-årig mandlig bilist kom kørende ad Jernaldervej, da han i rundkørslen ved Holmstrupgårdsvej kørte ud for ubetinget vigepligt og påkørte en anden bil, der blev ført af en 50-årig kvinde. Der skete umiddelbart ingen personskade ved sammenstødet. Den 18-årige mand blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Onsdag morgen klokken 6.54 skete der et færdselsuheld i krydset Ormslevvej/Viemosevej i Viby J. En 53-årig mandlig bilist kom kørende ad Viemosevej og kørte frem for ubetinget vigepligt i T-krydset ved Ormslevvej, hvorefter han ramte en 20-årig mandlig cyklist, der kom kørende i cykelfeltet langs Ormslevvej. Der skete umiddelbart kun mindre materiel skade ved sammenstødet. Den 53-årige bilist blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.


Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse.

• C.A. Thyregods Vej i Åbyhøj begået mandag 3. maj mellem klokken 14.19 og klokken 20.

•På Aldesrovej i Aarhus N begået mellem mandag den 3. maj klokken 12 og tirsdag 4. maj klokken 10.13.


ksa

Læs også

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.

Del artiklen
Relevant for andre?
Del artiklen på sociale medier.