Specialpatruljen fandt skunklaboratorium i Ryomgård

Artiklens øverste billede
Der er før fundet skunklaboratorier på Djursland. I 2018 var det i Rønde. Arkivfoto: Østjyllands Politi

Tirsdag kl. 12.45 var et hold betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje forbi en adresse i Ryomgård, fordi de havde mistanke om, at der muligvis var oprettet et skunklaboratorium på stedet. Mistanken blev ikke mindre af, at vinduerne var blændet af, og den blev endeligt bekræftet, da betjentene ved hjælp af en låsesmed fik adgang til stedet.

På adressen fandt de et meget veludført skunklaboratorium med 243 friske hampplanter, der omregnet ville have givet tæt på syv kilo hash. Derudover blev der fundet knap et kilo tørret marihuana.

Mens politiet var på stedet, ankom ifølge døgnrapporten fra Østjyllands Politi en 38-årig mand, der erkendte, at det var hans skunklaboratorium. Han blev derfor anholdt og sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på videresalg.

Ved efterfølgende ransagning på mandens egen bopæl i nærheden fandt betjentene en mindre mængde hasholie, som han også blev sigtet for at besidde.

Hov, det her indhold benytter cookies

På denne plads ville vi rigtig gerne have vist dig indholdet, men det kan vi desværre ikke, da du har fravalgt cookies. Vil du se indholdet skal du acceptere Marketing og Statistik, det gør du her: opdater dit samtykke.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen