Hård opbremsning endte med vold

Artiklens øverste billede
Politiet vil gerne i kontakt med vidner, der overværede episoden mandag 10. maj. Arkivfoto

Mandag formiddag henvendte en 26-årig mand sig til politiet i Østjylland for at anmelde en episode, hvor han var blevet udsat for vold i trafikken. Den 26-årige mand har forklaret til politiet, at han mandag formiddag ved 10-tiden kørte fra Beder mod Hørning, hvor han på en længere strækning kørte bag ved den samme bil.

Da de kørte ind på Skanderborgvej ved Hørning, lavede den forankørende bil ifølge den 26-åriges forklaring en katastrofeopbremsning, hvorfor han også bremsede hårdt op for at undgå påkørsel. Den 26-årige har forklaret, at han blev chokeret over den hårde opbremsning og derfor dyttede af den forankørende bil.

Det resulterede i, at føreren af den forankørende bil steg ud og råbte af den 26-årige, hvorefter han gik hen og slog på sideruden, åbnede fordøren og gav den 26-årige et slag i ansigtet. Føreren gik derefter tilbage til sin egen bil og kørte fra stedet.

Østjyllands Politi hører gerne fra eventuelle vidner, der har overværet episoden. Politiet kan kontaktes på telefon 114, fortæller døgnrapporten.

JP Aarhus

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen