Politirapporten: Faldt i søvn på bar og endte i håndjern efter spytteri

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Torsdag kl. 22.40 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra en bar på Åboulevarden i Aarhus C, hvor en dørmand havde foretaget en civil anholdelse af en aggressiv gæst på stedet. Dørmanden har forklaret til politiet, at han ville smide manden ud fra baren, fordi han lå og sov, men da manden blev vist mod udgangen, farede han op og råbte og spyttede efter dørmanden.

Dørmanden foretog herefter en civil anholdelse og ringede efter politiet. Da betjentene ankom til stedet, overtog de anholdelsen af den 21-årige mand, der blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. Han fik samtidig et forbud mod at indfinde sig på den pågældende bar i de kommende to år

Butikstyve på spil i SuperBrugsen

Torsdag kl. 15.27 fik Østjyllands Politi en anmeldelse fra SuperBrugsen i Tranbjerg, hvor personalet havde tilbageholdt en butikstyv. En medarbejder havde spottet en kvinde, som han syntes virkede mistænkelig. Han gik derfor ind og kiggede på butikkens videoovervågning, hvor han kunne følge kvindes færden i butikken.

Da hun efter 20-30 minutter gik ud af butikken uden at købe noget, tog medarbejderen kontakt til hende, da han mistænkte hende for at have stjålet varer blandt andet fra dametøjsafdelingen. Kvinden ønskede dog ikke at samarbejde, og politiet blev derfor tilkaldt. Da betjentene ankom tog de kontakt til den 42-årige kvinde, der selv fremviste indholdet af sin taske og erkendte, at hun havde stjålet varer fra butikken. Kvinden blev sigtet for butikstyveri, og varerne blev leveret tilbage til butikken.

Kl. 16.04 var det SuperBrugsen i Vestergade i Aarhus C, der fik besøg af en butikstyv. Her havde en medarbejder spottet en mand, der havde smidt en culottesteg fra sig, da han var gået ud af butikken. Medarbejderen havde fulgt efter manden til Mølleparken, hvor han endte med at give hende de øl og snackpeber, han også havde stjålet fra butikken. Kort efter ankom en patrulje til Mølleparken, hvor medarbejderen og butikstyven befandt sig, og den 52-årig mand blev sigtet for butikstyveri.

Færdsel

Torsdag kl. 06.09 skete der et færdselsuheld i krydset Viby Ringvej/Søren Frichs Vej i Åbyhøj. En 56-årig mandlig bilist bremsede hårdt op i krydset for at holde tilbage for et udrykningskøretøj, da han blev påkørt bagfra af en anden bil, der blev ført af en 24-årig mand. Den 56-årige mand blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men var umiddelbart ikke kommet noget til. Den 24-årige mand blev sigtet for ikke at holde tilstrækkelig afstand til forankørende.

Natten til fredag kl. 02.45 skete der et færdselsuheld på Louisevej i Brabrand. En 24-årig kvindelig bilist kom kørende ad en grusvej, da hun formentlig påkørte en kampesten med materiel skade til følge. Kvinden kom ikke selv til skade ved uheldet.

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

  • På Tilst Søndervej i Tilst begået mellem onsdag den 19/5 kl. 15.00 og torsdag den 20/5 kl. 08.00
  • På Astridsvej i Brabrand begået mellem onsdag den 5/5 og torsdag den 20/5 kl. 15.20
  • På Råhøjvej i Stavtrup, Viby begået fredag den 21/5 kl. 02.51

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.