Specialpatruljen i Hammel: Far og søn afsløret i narkobesiddelse

Narkohund fik straks fært af hash

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Onsdag aften var Østjyllands Politis specialpatrulje en tur i Hammel på jagt efter narkotika.

Klokken 19.30 var betjentene forbi en adresse, fordi de havde mistanke om, at der blev opbevaret narkotika på stedet. I huset befandt sig to 36-årige mænd, der blev gjort bekendt med, at betjentene ville ransage huset. Under ransagningen blev der fundet en mindre mængde kokain og en mindre mængde hash, som den ene af de to mænd erkendte, tilhørte ham. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Et par timer senere, klokken 21.38, besøgte specialpatruljen en anden adresse i Hammel, der ligeledes var i søgelyset på grund af mistanke om narko. Patruljen kom for at tale med en 19-årig hjemmeboende søn, som ikke var hjemme. Det var til gengæld hans 62-årige far, som gav tilladelse til at ransage sønnens værelse.

Da narkohunden blev sluppet fri, løb den dog direkte hen til en stol, der stod i stuen, hvorefter faren forklarede, at der her lå en krukke med hash, som tilhørte ham. Han blev derfor sigtet for narkobesiddelse.

Der blev ikke fundet andet under ransagningen, men kort efter kom den 19-årige søn hjem, og da betjentene visiterede ham, blev der fundet en mindre mængde hash. Sønnen endte derfor også med en sigtelse for narkobesiddelse, oplyser Østjyllands Politi.

jr

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen