Politirapporten: Storsvedende indbrudstyv anholdt med underbukser og computere

Uddrag fra Østjyllands Politis døgnrapport.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto

Natten til fredag klokken 2.16 blev en patrulje opmærksom på en bil, der kom kørende med høj hastighed fra Vesterbro Torv mod Langelandsgade.

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Betjentene fik standset bilen og tog kontakt til den 31-årige fører, der virkede meget nervøs og svedte kraftigt. Da betjentene stak hovedet ind i bilen kunne de se, der lå nogle computere, tre uåbnede pakker underbukser og et par handsker, hvilket virkede noget mistænkeligt. I samme øjeblik kom der en melding om, at der havde været indbrud i et kontor på Studsgade i Aarhus C, hvor der blandt andet var blevet stjålet computere. Da betjentene kiggede nærmere på de computere, der lå i den 31-åriges bil, kunne de konstatere, at de tilhørte det firma, der netop havde haft ubudne gæster. Den 31-årige mand blev derfor anholdt og sigtet for indbrud i privat kontor.

Aggressiv koncertgæst endte aftenen i detentionen
Torsdag aften var Østjyllands Politis specialpatrulje til stede ved Sidesporet på P. Hiort-Lorenzens Vej i Aarhus i forbindelse med en koncert. Her blev betjentene opmærksomme på en mand, der var meget aggressiv og råbte højt. Da betjentene bad ham følge med, kastede han sin cigaret og smed en kop kaffe hårdt i jorden. Den 38-årige mand blev herefter sigtet for overtrædelse af restaurationsloven, men det gjorde ham blot endnu mere aggressiv, og han begyndte nu at råbe af betjentene. Han nægtede at oplyse navn og fødselsdag, og han endte derfor med at blive anholdt og fik lov at sove rusen ud i detentionen.

Røg joint på p-plads ved gymnasium
Torsdag klokken 20.50 kørte en patrulje forbi Tilst Gymnasium på Kileparken i Tilst på baggrund af flere henvendelser om, at der ofte er uro og uorden og muligvis salg af narko på stedet. Da patruljen ankom holdt der to biler tæt på hinanden på parkeringspladsen, og i den ene sad føreren og røg en joint. Betjentene tog kontakt til personerne og kiggede nærmere på bilerne. Den 23-årige fører fremviste selv en klump hash, og under ransagning af hans bil blev der desuden fundet flere ulovlige piller. Han blev derfor sigtet for besiddelse af narkotika.

Færdsel
Torsdag klokken 8.02 skete der et færdselsuheld på Søftenvej i Lisbjerg. En bilist kørte i en uindregistreret bil med påsatte nummerplader ad Randersvej i nordvestlige retning, da han påkørte en autoværn, hvorefter han tog nummerpladerne med sig og løb fra stedet. Senere på dagen blev politiet kontaktet af en 32-årig mand, der oplyste, at han havde kørt bilen, som skulle klargøres til syn og derfor havde haft prøveplader på. Han blev oplyst om, at bilen nu var i politiets varetægt, og den videre sagsbehandling skal nu afklare, hvad den 32-årige mand eventuelt skal sigtes for. Der skete kun materiel skade som følge af uheldet.

Torsdag klokken 11.23 skete der et færdselsuheld i krydset Silkeborgvej/Viby Ringvej i Aarhus C. En 51-årig kvindelig bilist skulle svinge til venstre, da hun påkørte en 61-årig mandlig cyklist. Cyklisten blev kørt til skadestuen for at blive behandlet. Bilisten blev sigtet for ikke at have overholdt sin vigepligt.

Torsdag klokken 17.50 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vejlby Centervej i Risskov. I bilen fandt betjentene flere salgsposer med hash og et kontantbeløb, og den 19-årige mand og hans 17-årige kammerat, der også var med i bilen, blev begge sigtet for besiddelse af narkotika med henblik på salg.

Torsdag klokken 20.25 spottede en gående patrulje en scooter med to personer på, der kom kørende på stisystemet ved Janesvej i Brabrand. Den ene af de lokale betjente kunne med det samme genkende den 15-årige fører, der blev råbt an og bremsede ned. Han blev kortvarigt på stedet, hvor han i første omgang blev sigtet for ikke at have anvendt styrthjelm, hvorefter han byttede plads med passageren, der kørte fra stedet.


ksa

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen

Giv adgang til en ven

Hver måned kan du give adgang til 5 låste artikler.
Du har givet 0 ud af 0 låste artikler.

Giv artiklen via:

Modtageren kan frit læse artiklen uden at logge ind.

Du kan ikke give flere artikler

Næste kalendermåned kan du give adgang til 5 nye artikler.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke gives videre grundet en teknisk fejl.

Ingen internetforbindelse

Artiklen kunne ikke gives videre grundet manglende internetforbindelse.

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du give adgang til 5 låste artikler om måneden.

ALLEREDE ABONNENT?  LOG IND

Denne funktion kræver Digital+

Med et Digital+ abonnement kan du lave din egen læseliste og læse artiklerne, når det passer dig.

Teknisk fejl

Artiklen kunne ikke tilføjes til læstelisten, grundet en teknisk fejl.

Forsøg igen senere.