Ubudne gæster på Aros: To mænd måtte sove rusen ud på stationen

En mand blev tilbageholdt af personalet på Aros.

Artiklens øverste billede
Modelfoto.

To mænd måtte en tur med på stationen og sove rusen ud i detentionen.

Det skete, da Østjyllands Politi søndag klokken 10.46 fik en henvendelse fra kunstmuseet Aros på Aros Allé i Aarhus C, hvor der befandt sig to personer, som ikke var velkomne på stedet. Den ene gik rundt ude foran og udviste mistænkelig adfærd, mens den anden var blevet tilbageholdt inde på museet, idet han havde forsøgt at komme ind uden billet.

Betjentene tog kontakt til manden udenfor, der virkede narkopåvirket, og bad ham oplyse navn og fødselsdato. Dette nægtede han at oplyse, på trods af flere opfordringer, og han blev derfor anholdt og sigtet for overtrædelse af retsplejeloven. Betjentene visiterede herefter manden, der blev fundet i besiddelse af fem små frimærker, der formodedes at være LSD-frimærker. Han blev derfor også sigtet for besiddelse af narkotika.

Mens betjentene stod med den anholdte, der viste sig at være en 30-årig mand, blev de kontaktet af personalet, der havde tilbageholdt den anden mand inde på museet. De oplyste, at de to mænd var ankommet til stedet sammen.

Den tilbageholdte mand, der var 25 år gammel, blev også anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet museets medarbejder forklarede til politiet, at manden havde optrådt voldeligt over for ham. Den 25-årige mand virkede også narkopåvirket, og de fik begge lov til at sove rusen ud i detentionen.


cko

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen