Dreng på knallert forsøgte at flygte fra politiet

En 17-årig dreng på knallert fik flere sigtelser, da han onsdag morgen blev standset af betjente i Allingåbro.

Artiklens øverste billede
17-årig dreng på knallert blev standset af politiet efter flugt og fik flere sigtelser. Arkivfoto.

En 17-årig dreng forsøgte onsdag morgen at flygte fra politiet, efter han var kommet i en patrulje søgelys. Da betjentene klokken 9.11 på Rougsøvej i Allingåbro gjorde tegn til, at han skulle standse, lavede han en hurtig u-vending og forsøgte at stikke af.´

Det oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

Under flugten kørte den 17-årige blandt andet imod færdselsretningen og den forkerte vej rundt i rundkørslen, hvorefter han fortsatte sin kørsel med meget høj hastighed. Patruljebilen kørte op på siden af knallerten, og betjenten på passagersædet steg ud og forsøgte at få føreren til at standse.

Kort før, han nåede op til politibilen, bremsede føreren ned, men kort efter accelererede han igen og forsøgte at køre uden om betjenten, der dog fik fat i hans jakke, oplyses det i døgnrapporten.

Betjenten blev herefter kortvarigt trukket efter knallerten, indtil den til sidst væltede ud i græsrabatten.

Den 17-årige dreng blev herefter sigtet for ikke at efterkomme politiets anvisninger, for flere overtrædelser af færdselsloven, for ikke at have påmonteret nummerplade på knallerten og for at køre på en ulovlig knallert, der var konstruktivt ændret til at kunne køre op mod 60 km/t. Knallerten blev herefter beslaglagt med henblik på konfiskation, oplyser Østjyllands Politi i døgnrapporten.

jwh

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen