Poder overfaldet på testcenter: Slået i ansigtet med knytnæve

En poder fik knytnæve i ansigtet, da han var ude med skrald på testcenter i Aarhus.

Artiklens øverste billede
Foto: Aleksander Klug/Ritzau Scanpix

Et voldeligt overfald, som tilsyneladende var racistisk motiveret, fandt søndag sted i et testcenter i Nobelparken i Aarhus. Det oplyser Østjyllands Politi.

Det var en 25-årig mandlig poder, der anmeldte, at han var blevet udsat for vold, mens han var på arbejde i testcenteret.

Han har forklaret til politiet, at han ved 11.30-tiden var gået ud med en affaldspose, da han bag bygningen så en mand, der stod med mundbind på.

Da manden fik øjenkontakt med den 25-årige, tog han mundbindet af og holdt det provokerende op i luften, hvorefter han lod det falde til jorden.

Det fik den 25-årige til at bede manden samle sit mundbind op og smide det i én af de mange containere, der stod på stedet, hvorefter manden kom med flere nedladende bemærkninger, som den 25-årige mente havde en relation til hans mørke hudfarve.

Da han ikke ønskede at optrappe situationen yderligere, gik han bare videre og samlede noget mere affald sammen.

Kort efter var han tilbage ved containerne, hvor han netop havde smidt en affaldspose ned i, da han hørte nogen råbe ”hey”.

Da han vendte sig rundt, fik han ifølge politiet en knytnæve lige i hovedet af den mand, som han tidligere havde haft en kontrovers med, og som efterfølgende løb fra stedet, mens han råbte racistiske skældsord efter ham.

Gerningsmanden beskrives som: Dansk mand, i slutningen af 30’erne/start 40’erne, ca. 180-185 cm. høj, kraftigt bygget, brunligt mellemlangt hår, iført en spraglet flerfarvet skjorte med palmer, lyse ¾ lange beskidte jeans og almindelig, udtrådte kondisko, bar solbriller, havde en tatovering med nøgne damer på højre arm, en med tre prikker ved højre tommelfinger og en på venstre overarm, som var delvist dækket af skjorten, virkede usoigneret.

Politiet håber, at nogen i offentligheden genkender manden ud fra beskrivelsen. Oplysninger i sagen kan gives til Østjyllands Politi på telefon 1-1-4.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen