92-årig kvinde udsat for gaderøveri ved højlys dag: Vidner søges

Artiklens øverste billede
Foto: Adobe Stock

Politiet fik mandag eftermiddag en anmeldelse om, at en ældre kvinde ved 12.30-tiden var blevet udsat for et røveri, mens hun gik med sin rollator på en sti ved Birkedalsvej i Viby. Det oplyser Østjyllands Politi.

En mand var kommet løbende bagfra og havde taget fat i remmen til en taske, som den 92-årige kvinde havde hængende på håndtaget af rollatoren. Rollatoren skred fremad, og kvinden væltede ned på sin ene side.

Heldigvis opdagede nogle borgere kort efter den 92-årige kvinde, og de fik hurtigt hjulpet hende op og kontaktet politiet, som sendte flere patruljer og en politihund til stedet for at søge efter. Det lykkedes dog ikke i første omgang at finde frem til gerningsmanden.

Kvindens taske blev fundet i et buskads tæt på gerningsstedet, men de par hundrede kroner, der var i pungen, var væk.

Den 92-årige nåede kun lige at se en mand i mørkt tøj løbe med tasken.

Flere vidner havde dog kort inden røveriet set to mistænkelige unge mænd stå ved stisystemet, og de to vil politiet gerne finde frem til.

Østjyllands Politi beder personer med oplysninger om de to mænd om at ringe til 1-1-4.

Politiet fortsætter efterforskningen, og det ser blandt andet op, om sagen kan hænge sammen med en episode på Fredensvang Runddel i Viby søndag 30. maj, hvor et par unge gerningsmænd forsøgte at hive tasken fra en ældre kvinde, som også blev væltet omkuld.

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen