Straksdom og udvisning til rumænsk tyv: Standset af politiet helt tilfældigt

Artiklens øverste billede
Foto: Adobe Stock

50 dages fængsel og udvisning af Danmark med indrejseforbud i fire år. Det var straffen, en 26-årig mand fra Rumænien fik onsdag i en straksdom ved Retten i Randers, oplyser Østjyllands Politi.

Den 26-årige var sigtet for tre tilfælde af tyveri sidste år. Alle gange stjal han mobiltelefoner på restaurationer, hvor de havde ligget fremme på en bardisk eller et bord.

De to første tilfælde skete i Hellerup og Helsingør i Nordsjælland, mens det sidste tilfælde skete på en pub på Middelgade i Randers.

I Randers var en medarbejder på pubben i færd med at læsse varer i kælderen uden for åbningstid, da den 26-årige gik ind på pubben og tog medarbejderens mobil, der lå på et bord. Herefter gik han hurtigt ud igen.

Den 26-årige blev genkendt på overvågningsbilleder ved alle tre tyverier, og tirsdag i denne uge blev han så standset i en rutinekontrol på en vej i Haslev på Sydsjælland.

Han blev udleveret til Østjyllands Politi, der onsdag fremstillede ham i grundlovsforhør, hvor han erkendte alle forhold og modtog straksdommen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse og tryk tilmeld.
d

jn

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen