Kvinde i livsfare: Ægtemanden sigtet for forsøg på manddrab

Politiet mistænkter 61-årig mand fra Lystrup for at forsøge at slå sin kone ihjel.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: Presse-fotos.dk

En 61-årig mand fra Lystrup er onsdag blevet anholdt og sigtet for forsøg på manddrab, efter hans 62-årige kone om morgenen blev indlagt på hospitalet med livstruende skader.

Det oplyser Østjyllands Politi, som mistænker, at skaderne stammer fra vold.

Det var den sigtede, som selv ringede 112 ved 06-tiden onsdag morgen og fortalte, at hans kone var ukontaktbar og havde brug for hjælp.

Kvinden blev kørt på hospitalet i kritisk tilstand, og på baggrund af hendes skader kontaktede hospitalet politiet, der kort tid efter anholdt den 61-årige på parrets adresse i Lystrup.

To andre personer, der har relation til kvinden, befandt sig på adressen, og de var kortvarigt anholdt, mens deres rolle i sagen blev undersøgt. De mistænkes dog for nuværende ikke i sagen.

I løbet af onsdag har Østjyllands Politi foretaget en række tekniske undersøgelser på adressen i Lystrup og afhørt flere personer, og efterforskningen pågår stadig.

Den anholdte mand bliver torsdag morgen klokken 07 fremstillet i grundlovsforhør med krav om varetægtsfængsling.

Anklagemyndigheden vil af hensyn til efterforskningen anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, oplyses det.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse og tryk tilmeld.
d

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen