Stor eftersøgning i mose efter forsvundne Dennis: Derfor er politiet ekstra bekymrede

Politi og redningsfolk har ledt med helikopter, hunde, dykkere og droner efter 31-årige Dennis Tingskov.

Artiklens øverste billede
Foto: Syd- og Sønderjyllands Politi

Politiet og Beredskabsstyrelsen ledte onsdag med drone, overfladedykkere, hunde og en helikopter efter 31-årige Dennis Tingskov, der forsvandt sporløst den 21. maj. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi på Twitter.

Eftersøgningen var koncentreret omkring Tinglev Mose, cirka syv kilometer fra den dansk-tyske grænse, og den gav desværre ingen nye spor.

Derfor opfordrer politiet fortsat alle, der har kendskab til Dennis færden, eller ved hvor han måske kunne opholde sig, til at ringe ind med deres oplysninger på 1-1-4.

Dennis forsvandt fredag den 21. maj efter et besøg hos en kammerat i Tinglev. Han forlod kammeraten i nedtrykt tilstand uden dog at være depressiv, oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi til JydskeVestkysten.

Politiet er ekstra bekymrede for hans helbred, fordi han er diabetiker og ikke har medicinen, han er så afhængig af, med sig.

Dennis Tingskov beskrives som: 160 centimeter høj, spinkel af bygning, mellemlangt, lyst hår, rødlige skægstubbe, ingen tænder. Hans påklædning er ukendt.

jn

Læs også

Del artiklen