9-årig dreng antastet af fremmed mand flere gange: Hvem er han?

En dreng er to gange i Viby J. blevet antastet af samme mand. Nu har skole og forældre slået alarm.

Artiklens øverste billede
Arkivfoto: JN

Østjyllands Politi søger i øjeblikket efter en mand af afrikansk udseende, efter man onsdag morgen fik en anmeldelse om, at en niårig dreng har været udsat for nogle ubehagelige oplevelser i Viby.

Det var drengens forældre som anmeldte forholdet, og de kunne fortælle, at deres søn to gange er blevet kontaktet af den samme fremmede mand tæt på Viby Skole.

Første gang var torsdag den 3. juni, da drengen var på hjem fra skole, og anden gang skete det mandag den 7. juni, da han var på vej til skolen.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse og tryk tilmeld.
d

Første gang gik manden ifølge drengen ud af sin bil og råbte, at han skulle blive på stedet. Anden gang spurgte manden, om drengen ville med ind i bilen.

Begge gang løb drengen væk og fik fat i sine forældre. Efter at have fortalt skolen om, hvad der var sket, besluttede forældrene at anmelde episoderne til politiet.

Østjyllands Politi efterforsker hændelserne nærmere og vil meget gerne i kontakt med den mand, der har kontaktet drengen, for at få afklaret, hvad hans hensigt har været.

ddp

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen